Медицински Център 'Здраве за всеки' гр. София

6211
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЦ „Здраве за всеки” е лечебно заведение, регистрирано по ЗЗЛ и е акредиран с оценка „отличен” от Министерство на здравеопазването. Дейността се осъществява в три филиала на територията на гр. София. Извършват се специализирани медицински прегледи от невролози, ортопеди, кардиолози, ендокринолози, гинеколози, уши,нос,гърло и физиотерапевти. Има луксозно обурудвани кабинети и зали по физиотерапия , салони за лечебна физкултура и кинезитерапия, пълен набор от електро- и светлолечебна апаратура, водолечение – тангентор.

Медицинският център е специализиран в диагностика и лечение на всякакви заболявания на опорно-двигателния апарат- болки в гърба, кръста, врата, дископатии, радикулити, плексити, възстановяване след травми и счупвания. Имаме сключени договори със Здравната каса и частни здравни-осигурителни компании: „България здраве”, „ДЗИ”, „Дженерали Закрила” , „Евроинс” , ,,Дом Здраве”, „ЦКБ Здраве”, „Фи Хелт”, „Доверие”, „Здравно-осигурителен институт”.
Дейността си извършваме на три адреса на МЦ в гр.София при строго спазване на принципите на добрата лечебна практика и лоялност към клиентите и договорните партньори. Към центъра има разкрита служба по трудова медицина и звено за профилактични прегледи към нея.
Медицинският център е специализиран в лечението на заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система:
Болки във врата, гърба и кръста
Шипове
Радикулити
Възстановяване след операции
Травми на опорно-двигателния апарат
Гръбначни изкривявания – деца и възрастни
Компютърна болест
В Медицинския център работят водещи лекари специалисти в областта на ортопедия и травматология, физиотерапия и рехабилитация, неврология и кинезитерапия, както и рехабилитатори масажисти, завършили медицински колеж.
Работи с НЗОК и доброволни здравно-осигурителни фондове:
„ДЗИ”,
„Закрила – Дженерали”
„Евроинс”,
„България здраве”
„Доверие”
„Дом Здраве”
„ЦКБ Здраве”
„Фи Хелт”
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРЕГЛЕДИ
Ортопед – специализирани прегледи и изследвания , ренгенова снимка, скенер, вътреставни ампликации, снемане на гипс, издаване на болничен лист с лекарска комисия
Невролог – специализирани прегледи и изследвания , мануална терапия, неврална терапия, издаване на болничен лист с лекарска комисия
Кардиолог – специализирани прегледи и изследвания, ЕКГ, издаване на болничен лист с лекарска комисия
Лекар физиотерапевт – специализиран лекарски преглед с назначаване на процедури по физиотерапия и рехабилитация, мануална терапия, неврална терапия, лазертерапия, иглотерапия
Вътрешни болести – преглед, ехограф на коремни органи, щитовидна жлеза, гърди
Уши, нос, гърло – преглед, изследване на слуха, промивки на уши
ФИЗИОТЕРАПИЯ
йонофореза
диадинамичен ток
интерферентен ток
ултразвук
лазертерапия
ел.стимулация
магнитно поле
светлолечение
инхалации
голяма зала за кинезетерапия и аналитична ЛФК
масажи
КИНЕЗИТЕРАПИЯ
Кинезитерапия на всички заболявания на опорно-двигателния апарат,възстановявяне след ортопедични операции на коляно, глезен, рамо, китка, тазобедрена става, гръбнак, лечение на гръбначни изкривявания при деца и възрастни, рехабилитация след инсулти и т. н.
ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ
Mедицинският център е оборудван със специализирани кабинети, апаратура и лаборатория за профилактични прегледи, с възможност за поемане на големи трудови колективи с пълен пакет лекарски прегледи и изследвания.
СПА ПРОЦЕДУРИ
вана
джакузи
антицелулитни процедури
целутрон
бодирепинг
лечебно-възстановителен масаж на гръб, крайници, цяло тяло
ефлекторен масаж ходила
ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРЕГЛЕДИ
ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ
КИНЕЗИТЕРАПИЯ
ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ
СПА ПРОЦЕДУРИ
ЛЕЧЕНИЕ НА НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
ОСТЕОДЕНЗИТОМЕТРИЯ
ВЪТРЕСТАВНИ МАНИПУЛАЦИИ
ИЗСЛЕДВАНЕ НА СЛУХА
ЦЕНИ
ГАЛЕРИЯ
КОНАТКТИ
Медицински Център „Здраве за всеки” – zdravezavseki.com
Клон „МЛАДОСТ”
Адрес: гр. София, жк Младост 1, бл.54А вх.2
Тел.: 02 975 33 90
Е-mail sheitanova@gmail.com

Клон „ЛЮЛИН”
Адрес: гр. София, жк Люлин, ул.”Майски ден”№ 26
Тел.: 02 826 06 60

Клон „Поликлиника Младост”
Адрес: гр. София, жк Мадост 1 , бл. 37Б
Моб. тел.: 0894 493 187

Допълнителни контакти


гр. София, жк Люлин, ул.”Майски ден”№ 26 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.