Медицински Център Ескулап-В гр. София

3019
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

През 1999 фирма "ЕТ Володя Игнатов" се насочва в предлагането на специализирани медицински услуги, като изгражда „Медицински Център Ескулап-В”.
Здравното заведение разполага с 9 кабинета и клинична лаборатория, в което се предлагат качествено обслужване в 12 различни специалности.
Идеята за развитие в областта, прави факт построяването на Частна Многопрофилна Болница „Свети Лазар” през 2002 година. Болницата разполага с 3 операционни зали, рентген и 18 легла стационар.
Едновременно с това през 1997 година "ЕТ Володя Игнатов" започва да търгува с ново и рециклирано в Германия медицинско оборудване. За кратко време се налага на пазара и оборудва редица частни и държавни болнични заведения и клиники с качествена апаратура.
Володя Игнатов, чрез медицинкия център е официален представител на водещи фирми-производители на медицинско оборудване, сред които „Ceatec”- Германия, “ Kawe- Kirchner & Wilchelm” –Германия, “Givas”- Италия, „Spirit”-Тайван, “Sturdy”-Тайван, Apex Health Care”-Тайван.
През 1999 година фирмата разширява дейността си в направление внос, продажба и поддръжка на технически помощни средства за хора с увреждания.
290x290_3c1ccffb6f2a38086537d46a87d561fb976c0e43
'Медицински център Ескуп -В” е лиценизиран вносител и дистрибутор на рингови и акумулаторни инвалидни колички, тоалетни столове, столове за баня, антидекубитални дюшеци , ходилки, проходилки и други.
Фирмата е официален представител на водещи фирми-производители на помощни средства за възрастни и деца с увреждания, сред които “Meyra” – Германия, “Otto-Bock”- Германия, “Vassilli”- Италия, “Ormesa” – Италия, “ Patron”- Чехия, “Heartway”- Тайван.
Изградена е добре развита мрежа от дистрибуторски офиси в страната, които предлагат гаранционен и извънгаранционен сервиз.
По този начин дейността и развитието на фирмата във времето се определя изцяло в посока грижа за здравето и пълноценен живот на човека.
Особено важно място в екипа заема работата за подобряване качеството на живот за хората в неравностойно положение. С развитието на този приоритет е изграден в гр. София Изложбен Център със сервиз и център за обучение на хората с увреждания, където има възможност за запознаване с начина на използване на технически помощни средства.
Пресъздадени са пътните условия в България и е възможно хората с увреждания да бъдат обучени как да се предвижват във все още непригодената за тях среда.
Изграден е действащ макет на жилище по всички изисквания на световните стандарти- спалня с легла за обгрижване и пациентски лифтер за преместване от легло на инвалидна количка и обратно, баня и тоалетна, оборудвани с всички необходими опорни парапети и ръкохватки за безопасно обслужване, кухня с регулиращ се във височина плот и шкафове.
Специално внимание е отделено на децата с увреждания за които се доставят индивидуално съобразени колички и други помощни средства за рехабилитация, които облекчават живота им и този на техните семейства.
Фирмата предлага стълбищни платформи, предназначени за административни и жилищни сгради. Фирмата е ежегоден участник в международните изложения „ Булмедика-Булдентал” и „ Медикус, Денто, Галения”.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.