Медицински център Епика гр. София

9020
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център “Епика” ООД осигурява на своите пациенти високоспециализирана извънболнична медицинска помощ от 2012 година. Екипът е изграден от утвърдени български и израелски специалисти.

Центърът работи в  три основни направления – ангиология (съдови заболявания и разширени вени), психиатрия и лечение на затлъстяване и целулит. За всяко е оборудван специализиран кабинет. Модерна техника подпомага усилията на отлично квалифицираните лекари и терапевти.

При нас ще получите модерно лечение на разширени вени от д-р Яир Галили, известен израелски съдов хирург, завеждащ  „Клиниката по съдови заболявания“  в медицинския институт “Мор” в Тел Авив, Израел. Той използва иновативния метод „Склеротерапия под ултразвуков контрол”.

АНГИОЛОГИЯ

„Епика“ е единственият медицински център в София, в който д-р Галили изпълнява лично ултразвуково контролирана склеротерапия  под ултразвуков контрол.

Д-р Яир Галили е магистър лекар, специалист съдов хирург. Завършил е медицина и съдова хирургия в Израел. Методът Склеротерапия под ултразвуков контрол е усвоил по време на двегодишна специализация в САЩ. След това повече от 15 години практикува този начин на лечение, като е извършил хиляди манипулации по света – САЩ, Израел, Румъния, Хърватска, а от 2010 прилага методиката и за български пациенти, чийто брой надхвърля няколко хиляди.

Израелският съдов хирург д-р Галили ще бъде на разположение в София от 27.02.2020 до 01.03.2020 година.

Website: www.dr-galili.com


ПОВЕЧЕ ЗА МЕТОДА СКЛЕРОТЕРАПИЯ ПОД УЛТРАЗВУКОВ КОНТРОЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ

Склеротерапия под ултразвуков контрол е най-щадящият метод за лечение на разширени вени с успеваемост – над 95%. Прилага се при всички етапи и форми на болестта – включително за случаите, за които доскоро изходът беше хирургическата интервенция, или се смятаха за нелечими. Няма противопоказания при тежки съпътстващи болести като диабет или сърдечносъдови.

С помощта на ултразвук се открива болната вена, даже когато е скрита дълбоко под повърхността. В нея се инжектира вещество, което причинява слепване на болния съд. Функциите му се поемат от здравите вени и така проблемът се решава бързо и лесно – без упойка, белези и престой в болница. Веднага след направената склеротерапия се връщате към обичайния си график. Това е най-малко рисковият метод с рецидиви около 3-5%, което в сферата на медицината се равнява почти на нула.

Бърз, лесен и щадящ пациента метод с големи предимства:

 • Без прием в болница
 • Без упойка
 • Без болка
 • Без операция
 • Без засягане на други кръвоноси съдове или съседни тъкани
 • Без белези и шевове

ПСИХИАТРИЯ

Психиатрите на нашия медицински център извършват психиатрична и лечебна дейност, психологично консултиране и психотерапия, съдебно-психиатрични консултации.

При масово разпространените състояния като депресии, тревожни разстройства, безсъние, бърнаут, пристрастявания към храна или алкохол и т.н., психотерапевтите на центъра работят с метода "Когнитивно-поведенческа терапия", постигайки  много добри и трайни резултати за сравнително кратък период, най-често без необходимост от медикаменти.

КАБИНЕТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАТЛЪСТЯВАНЕ И ЦЕЛУЛИТ

BellaContour е уникален, патентован метод на терапия, резултат от продължителни и задълбочени изследвания. Това  е израелски медицински уред за отслабване, намаляване на телесната обиколка, премахване на излишните мазнини и целулита, оформяне на тялото.

Методът включва ултразвукова технология и система за стимулация на мускулите, разработена, така че да освободи труднодостъпните телесни мазнини, превръщайки ги в естествен източник на енергия за тялото. Искате да постигнете стягане на бедрата, корема, седалището, да се преборите с наднорменото тегло и затлъстяването и да оформите едно здраво и красиво тяло? Доверете се на съвременната технология - съобразена с предизвикателствата и специфичните потребности на съвремието.

 • Основава се изцяло на естествените биологични процеси на тялото
 • намалява мазнините
 • премахва целулита
 • безболезнен
 • неинвазивен
 • приятна терапия
 • без странични ефекти
 • без възстановителен период
 • безопасен и ефективен, одобрен от международни здравни и козметични организации
 • видим и гарантиран резултат

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.