Медицински Център Еди- д-р Емил Илиев - гр. София

22384
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински Център "Еди" е мястото, където ще получите най-добрите здравни съвети и лечение
Заповядайте в Медицински Център "Еди" за да се консултирате с Д-р Емил Илиев и да получите най-добрите здравини съвети и лечение.
Медицински Център "Еди" предлага:

  • всички видове дерматологични прегледи, консултации и методи за съвременно лечение. Нещо повече, тук можете да се възползвате и от методите на Китайската медицина!
  • най-съвременните методи за диагностика и лечение на алергии
  • медицинска козметика
  • лекува болести предавани по полов път
  • лечение на кожни болести с ортомолекулярна медицина
  • кардиологична диагностика и лечение
  • психиатрични прегледи и лечение
  • лечение с Акупунктура, Мокса, Вендузи и Китайски масаж и диететика
  • Рехабилитационни процедури

Екип:
Д-р Татяна Вълкова - Илиева кардиолог
Елисавета Данаилова - рехабилитатор
Д-р Георги Атанасов - психиатър
д-р Ковачев - ортопед
Калоян Калчев -рехабилитатор

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.