Медицински център Вита - Ирис ЕООД гр. Търговище

10182
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЦ ”Вита Ирис” ЕООД е със седалище гр. Търговище. Здравното заведение предлага специализирана доболнична помощ на пациенти с НЗОК, здравноосигурителни фондове и платени прегледи.
МЦ ”Вита Ирис” ЕООД е създаден, за да предложи на своите пациенти медицинско обслужване с високо качество на европейско ниво.
Центърът разполага с лекарски кабинет за първични и консултативни прегледи, необходимата апаратура, позволяваща прецизна диагностика.

В медицинския център работят тясно-профилирани специалисти, които се грижат за здравето на своите пациенти.
МЦ ”Вита Ирис” ЕООД оказва специализирана доболнична помощ по следните специалности.
д-р Стаменова- специалист очни болести
д-р Иванов - Специалист вътрешни болести
д-р Стаменов - Специалист хирургия
За времето на своето съществуване МЦ ”Вита Ирис” гр. Търговище
се е наложил, като едно от най добрите здравни заведения, търсено и предпочитано, заради добрите специалисти, които работят в него и любезното отношение, което получават пациентите.

Услуги:
- Прегледи - Диагностични, лечебни процедури, консултации за хирургическо лечение
- Очна хирургия-катаракта, глаукома, блефаропластика и други.
- Естетични решения-филъри, мезотерапия
- Контактни лещи
- МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ВИТА ИРИС" също така издава медицински свидетелства за шофьори

Медицински свидетелства
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „ВИТА ИРИС“ също така издава медицински свидетелства за шофьори – любители и професионалисти, медицински свидетелства за работа и заверки на здравни книжки.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „ВИТА ИРИС“ има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса.

Работно време
Понеделник: 08:30 - 17:30
Вторник: 08:30 - 17:30
Сряда: 08:30 - 17:30
Четвъртък: 08:30 - 17:30
Петък: 08:30 - 17:30

ГАЛЕРИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.