Медицински център “Аура” гр. Велико Търново

2706
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център “АУРА” се намира в централната част на гр. Велико Търново, в непосредствена близост до хотели, банки и важни административни центрове. Лечебно-диагностичният процес се основава на принципите на добрата медицинска практика. Осъществява се от висококвалифицирани лекари, водещи специалисти от МОБАЛ гр. В. Търново. За Вашето здраве в модерно оборудваните кабинети на МЦ „АУРА” се грижат 14 медицински сестри и 32 лекари от всички медицински специалности. Електронна система за обработка на информацията прецизира административното обслужване на пациентите и изготвената медицинска документация.
Ние осигуряваме съвременна диагностика, лечение и консултации в областта на акушерството и гинекологията.
Професионализма и опита на нашия екип от лекари и акушерки ни дава увереност,че предлагаме на-добрата грижа за здравето на нашите пациентки.


АКУШЕРСТВО


 • Диагноза на бременността в най-ранните й срокове
 • Проследяване на развитието на нормалната бременност
 • Мониториране на детски сърдечни тонове/кардиотокографско мониториране/
 • Пълна гама клинико-лабораторни и микробиологични изследвания
 • Консултации по проблемите на нормалната и рискова бременност, раждането и послеродовия период.
При необходимост от изследвания и болнично лечение,Вие може да се доверите на Д-р Валентин Хаджирадев – Акушер-гинеколог и завеждаш Родилно отделение при МОБАЛ”Д-р Ст.Черкезов”.
За да сме максимално полезни на бъдещите майки, ние разполагаме с фетален монитор с високочувствителен двоен пулсов доплер за автоматично откриване движението на плода и мониториране на неговия пулс и контракциите на матката.
Окомплектован е с два трансдюсера за изследване на близнаци.
Проследяването на детските сърдечни тонове се прави през втората половина на бременността или след 24 гестационна седмица. При рискова бременност е желателно ежеседмично мониториране на плода или така наречения нон стрес тест.ГИНЕКОЛОГИЯ


Прегледи, ехографско изследване, компетента диагностика и консултации при всички гинекологични заболявания:
 • Менструални нарушения
 • Стерилитет
 • Новообразувания
 • Урогинекологични смущения
 • Проблеми на климактериума и менопаузата
 • Консултации по семейно планиране и предпазване от нежелана бременност
 • Профилактика, диагноза и лечение на остеопорозата
 • Консултации по хормонозаместителната терапия


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.