Медицински кабинет “Интроспект” гр. София

6994
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински кабинет “Интроспект”, започва да функционира през 2005 година.Вече повече от две години, нашия кабинет работи с пациенти.
Всички лекари, работещи в нашия медицински кабинет, преминават през няколко курса на обучение за работа с апарата “Интроспект”, в Москва или тук, в България, заедно с руски специалисти.
На година при нас се преглеждат над 2000 пациента от цяла България, които благодарение на навременната диагностика успяват да избегнат по-нататъшни усложнения.
Чрез спектралния анализ се прави цялостна картина на всеки отделен орган и на всяка отделна система. Нашите специалисти поемат и вашето лечение.
Не губете излишно време и пари!
При нас има възможност за абонаментен план, на цяло предприятие или фирма, при което се ползва намаление.

ЛЕКАРИ
Д-р Недялко Борисов Григоров
Роден е през 1966 година в София.През 1992 година се дипломира като лекар в МУ-София.От 1993 година работи във Военномедицинска Академия-София.
През 1997 година защитава специалност „Вътрешни болести“, а през 2001 година – тясна специалност”нефрология”.Преминава многократно обучение с Московските специалисти за работа с апаратурата „ИНТРОСПЕКТ“.

АПАРАТУРА
Апаратурата “ИНТРОСПЕКТ” действа на принципа на нелинейната диагностика и спектралния анализ. Тя не оказва никакво вредно влияние върху организма.
С нея се изследват всички вътрешни органи, главният мозък, периферната нервна система, костите. Профилактичния преглед при жените включва изследване на млечните жлези, костната и половата система, а при мъжете на простатната жлеза.
В хода на изследването се проследява и ефектът от провежданото лечение (медикаментозно, хомеопатично и фитотерапевтично), както и състоянието след операция.
Апаратурата е създадена за изследване здравословното състояние на астронавтите и за научни изследвания в медицината.Единственно тази апаратура у нас притежава европейски сертификат.
Благодарение на тези изследвания се постига ранна диагностика на заболявания, както и предразположения към тях и цялостна оценка на функционалното състояние на организма.
Широкият обхват на изследванията, които предлагаме в Медицински кабинет „Интроспект“ спестяват ценно време на пациентите и обикаляне по кабинетите.

КОНТАКТИ


Медицински кабинет “Интроспект” – introspect.hit.bg
Адрес: гр. София, ул.”Софийски герой” №3, бл.1, вх.В (срещу хотел “Централ” – бивш хотел “Славия”)
Тел.: 02 852 56 88; 02 952 59 65; 02 951 61 92;
Моб. тел.: 0888 902 548

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.