МЕДИМАГ ЕООД - Медицинско обзавеждане, апаратура и консумативи гр. София

6541
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЕДИМАГ  ЕООД е регистрирана по Търговския закон през 2002 г. Фирмата бързо се развива и утвърждава като лидер в дистрибуцията на медицинско обзавеждане, консумативи, апаратура и сервизна дейност. Базирайки се на професионална организация, фирмени програми за развитие на бизнеса, иновационни продукти и силни национални позиции, Медимаг-МС ООД бързо се развива до един от най-големите дистрибутори на българския медицински пазар.

Медимаг ЕООД е специализирана в доставката на медицинско обзавеждане и оборудване, апаратура и консумативи в областта на кардиологията, сърдечната хирургия, неврохирургията, общата хирургия, радиологията и други. Сред специфичните дейности на фирмата е внедряването на медицинско ноу-хау на световно ниво. Ние се стремим да предлагаме на българския пазар най-новите продукти и иновативни медицински технологии от цял свят.

Фирмите, които Медимаг ЕООД представя на българския пазар са световни лидери в своята област. Техните високи стандарти и непрекъснат стремеж към продуктови подобрения и иновации са гаранция за качеството, което ние предлагаме на българския пазар.
Фирмата има дългогодишен опит в изпълнението на комплексни инженерингови проекти. Дейността по тях включва: проучване, проектиране, узаконяване, изграждане, оборудване, обучение и въвеждане в експлоатация на отделни операционни зали, реанимации, пациентни отделения, кабинети, до цели болнични заведения.

Това води до много икономически предимства за нашите клиенти, като спестяване на разходи, ресурси и време, както и подобряване на техните услуги към крайния клиент – българския пациент. Въвеждането на комплексни решения от един доставчик дава също така възможност за по-добра организация, спестяване на време за координация на доставчиците и висока ефективност.

Медимаг е специализирана в областта на:

  • Медицински консумативи за инвазивна кардиология, кардиохирургия и съдова хирургия
  • Диагностична апаратура и инструментариум
  • Клинично – лабораторна техника
  • Хирургична техника и консумативи
  • Електрокоагулатори и електрически радиочестотни и ултразвукови ножове
  • Оборудване за спомагателни дейности в здравните заведения
  • Аналогови и цифрови рентгенови системи, лазерни мамографи
  • Пълно обзавеждане на операционни зали и други медицински помещения
  • Професионално консултиране в сферата на проектиране, изграждане и обзавеждане с медицинска апаратура и консумативи, които биха били най-ефективни за Вас.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.