Медик Транс Асист - Частна линейка гр. София

16012
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Медик транс асист" ЕООД е дружество, което извършва услуги по превоз на болни и трудно подвижни хора с частна линейка на територията на София, в цялата страна и в чужбина.
Дейността на дружеството е профилирана в следните направления:
<> Специализиран Медицински Транспорт - извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора от легло до легло, от болници до вкъщи. Пътува в София, в страната и в чужбина, при възможност оказва съдействие при намиране на подходяща болница за хоспитализация на нуждаещи се неспешни пациенти, организиране на контролни и/или консултативни прегледи, ТЕЛК, изследвания на скенер и ЯМР.
<> Медицинско осигуряване на „зелени училища“, спортни, концертни и филмови мероприятия и масови прояви с медицински екип. Линейката е подходящо оборудвана.
<> Медицински ескорт – допълнителна услуга.
За предоставянето на услугата Медик Транс Асист разполага с:
Линейка:
• Модерна инвалидна количка
• Носилка с падащи крака
• Медицинска апаратура
• Кислородна система
• Климатик
Обучен персонал:
• Сваляне и качване на болни в жилищни сгради без значение от етаж и килограми на пациента, съдействие при настаняване в болници, хосписи, рехабилитационни центрове и други
• Медицински екип при нужда.

УСЛУГИ:
* Пристигане на наш екип на посочен от вас адрес.
* Сваляне и качване по етажи на пациента, независимо от наличието на асансьор. В случай, че сградата не разполага с работещ асансьор или в асансьора не може да влезе количка/носилка, се заплаща такса за пренос на пациента в зависимост от етажите и теглото му, както следва:
<> 10 лв. на етаж за пациенти с тегло до 60 кг.;
<> 15 лв. на етаж за пациенти с тегло от 61 до 90 кг.;
<> 20 лв. на етаж за пациенти с тегло над 90 кг., като клиента осигурява и помощник/ци/ за сваляне/качване по стълбите.
* Качване в линейката на пациента и неговите близки, заедно с техния багаж.
* Транспортиране до посочен адрес или болница.
* Сваляне и настаняване на пациента пред приемно-консултативен кабинет в лечебно заведение или настаняване на болничното легло на адрес.
Дружеството е удостоено със званието "Коректна фирма" за което е издаден и
сертификат.

Притежава също и удостоверение за администратор на лични данни:  KZLDregistraciaMTA
ГАЛЕРИЯ

Допълнителни контакти


гр. София, ж.к. Младост 3 376-1 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.