Медико-техническа Лаборатория Дентал Дизайн гр. Шумен

7664
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-техническа Лаборатория Дентал Дизайн работи на територията на град Шумен.
Дентал Дизайн предлага изработване на ортодонтски апарати за изправяне на зъби. Различни видове шини за избелване на зъби, шини против бруксизъм. Предлага също вакуум ретайнери, фосфорециращи в тъмното апаратчета от американска пластмаса.
Работи бързо и качествено на достъпни цени.
Основната дейност на лабораторията е:
- изработка на металокерамика
- циркониеви корони и мостове
- прес-керамика
- работим бързо и качествено на достъпни цени. Професионализъм на който да се доверите.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.