Медико-социален дом 'Света Дева Мария' с. Пряпорец

12264
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-социален дом "Света Дева Мария" е създаден през 2001 година като едва втория по рода си в страната.


Разположен в китното вилно селище Пряпорец , в покрайнините на Стара Загора и само на няколко минути от Старозагорските минерални бани, предлага на своите обитатели чиста и красива природа,прекрасна градина ,но най-вече грижа ,внимание и подкрепа.


В дом „Света Дева Мария” персоналът е високо квалифициран, специализиран в грижите към болните.


Медицински сестри обгижват двадесети четири часа настанените в дома болни и възрастни хора.


Домът е единственият в южна България, специализиран в грижата за дементно болни пациенти. На разположение има рехабилитатор и медици по всяко време на денонощието.

 Обстановката е много близка до домашната с осигурен комфорт и задоволява всички потребности на пребиваващите в дома.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.