Медико-диагностична лаборатория Синево

12218
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Синево е европейска верига от медико-диагностични лаборатории, част от шведската здравна организация Medicover. Нашата цел е да подпомагаме общественото здравеопазване, предоставяйки най-добрите и доказано качествени лабораторни тестове. Синево България разполага с богато портфолио от изследвания и лабораторни специалисти в цяла Европа. Работим с над 3000 теста във всички основни области на клиничната патология и постоянно развиваме гамата услуги, които предлагаме.

Сертифицирани сме с най-високото ниво на стандарти в България ISO 19 185 (за медицинска лаборатория) и работим само с най-съвременната и доказано качествена диагностична апаратура. Синево България се стреми да повиши нивото на превенция и здравна култура на пациентите. Нашата мисия е да подобрим здравния статус и да предотвратим появата на болести сред българското население, чрез най-добрите услуги и медицинско образование.

Всички манипулационни на Синево: https://www.synevo.bg/laboratorii/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.