Медико-диагностична лаборатория 'Медирс'

9868
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-диагностична лаборатория "Медирс" извършва широк спектър хематологични, биохимични, микробиологични, вирусологични и паразитологични изследвания, както по клинични показания, така и профилактично.
Лабораторията разполага с най-съвременно оборудване, лабораторни лекари по различните специалности с висок професионализъм, а така също опитни, прецизни и етични биолози и лаборанти.
Лабораторията работи по договор с НЗОК.
Пакетни цени за профилактични изследвания на деца за детски градини и ученици, на бременни, както и за здравни книжки, предоперативни тестове
В лабораторията работят:

Доц. д-р Р. Гергова д.м., специалист микробиолог, от Медицински Университет София,
Д-р С. Попова, специалист клинична лаборатория, от Медицински Университет София
Д-р E. Маринова, специалист вирусолог, от Военно Медицински Институт, София,
Д-р В. Велев, специалист паразитолог, от Катедра по инфекциозни и тропически болести, и паразитология, София,
Лабораторията има договор за извършване на цитологични и хистологични изследвания от Доц. Д-р Г. Ганчев, Специализирана болница по Онкология, София
Лаборантският състав е подбиран прецизно и притежава висок професионализъм, етичност и хуманизъм, качества неоходими за съвместната работа в екип и с пациенти, които гарантират адекватност, високо качество и точност в диагностичния процес.
Безопасността за пациента и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни продукти се осигурява чрез задължителното използване на специална затворена система, при която под действие на вакуум се изтегля кръвта от вената. Тази система се състои се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват абосолютна сигурност и ефективна защита за пациента и персонала и съхраняват оптимално качеството на пробите. За другите биологични материали се използват други видове стерилни еднократни контейнери и транспортни среди, които създават удобство за пациента и оптимални условия за съхранение качеството на пробите.
Всички използвани консумативи в лабораторията са за еднократна употреба и след приключване на изследването се подлагат на специално обезвреждане, според изискванията и разпоредбите на РИОКОЗ, транспортират се от лицензирана фирма Екома ООД и се унищожават в лицензирания екарисаж на Александровска болница.
Oсновна цел на работещите в лаборатория Медирс е да осигурят високо качество и прецизност в диагностиката на изследваните проби, влагайки своите умения и знания, без да щадят своите усилия.

Лабораторните изследвания, които се предлагат от МДЛ „Медирс” са в следните диагностични направлени  1. Хематология
  2. Биохимия
  3. Коагулация
  4. Химични анализи на урини
  5. Имунохематология
  6. Микробиология
  7. Вирусология
  8. Паразитология
  9. Цитология

 

В лаборатория Meдирс се извършва системен вътрешен лабораторен контрол на изследваните проби, на апаратурата и диагностикумите. Лабораторията участва  с висока успеваемост във всички цикли на Националната система за външна оценка на качеството, за което притежава съответните сертификати

 

 

 

В полза на пациента, най-често търсените изследвания са групирани в диагностични пакети с преференциални цени.

 

 

 

Пациентите, изследвани в лаборатория Медирс могат да получат своите резултати, след предварителна уговорка по ел. поща или факс и имат денонощен достъп до резултата по Интернет.


Дейността на лабораторията се извършва на територията на гр. София, но има възможност за обслужване на пациенти от цялата страна, както срещу заплащане, така и с талони за изследвания от Здравната каса
ж.к. Стрелбище
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул Дедеагач, бл. 60 А, вх. B, партер
тел.: 02/ 859 22 80;
GSM : 0884 51 37 44
ж.к. Надежда
Адрес : София, ж.к. "Надежда", ул "Христо Силянов 77", ДКЦ 8 ет. 2
Тел/Факс : 02/936 12 27 вътрешен 201
GSM : 0885 64 09 57
E-mail : medirs@mail.bg
Лаборатория - приемни кабинети:
гр. Ботевград в сградата на болницата ет.1, кабинет №115;
в гр Лом, сградата на ДКЦ ет. 2;
в гр Златица, ДКЦ ет. 2.

Допълнителни контакти


гр. София, ж.к. Надежда, ул Христо Силянов 77, ДКЦ 8 ет. 2 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.