Медико-диагностична лаборатория Лозенец гр. София

2619
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория „ЛОЗЕНЕЦ“ е създадена през 2000 година. Лабораторията е акредитирана от Министерство на здравеопазването по Наредба №18 от 2005 г..От седем години има договор с НЗОК и осъществява дейността си в три филиала на територията на град София.
Предлага широк спектър от клинично-лабораторни изследвания , необходими за точната диагностика, контрол на динамиката, както и за прогноза и профилактика на широко разпространени и социално значими заболявания като: атеросклероза, диабет, стерилитет, остеопороза, анемия, бъбречни заболявания, полово преносими инфекции, тумори-специфични марки за отделните видове тумори, чернодробни заболявания, заболявания на простата, стомашно-чревни заболявания, метаболитни нарушения и др.
Екип от висококвалифицирани специалисти и съвременна апаратура гарантира бързото и качествено извършване на изследванията, осигурява диагностична информация и помага при правилната и надеждна интерпретация на получените резултати.
С цел осигуряване възможно най-високо ниво на работа лабораторията провежда ежедневен вътрешен и междулабораторен качествен контрол. Лабораторията разполага с цялостна лабораторна информационна система.
Лаборатория „ЛОЗЕНЕЦ” взема участие в програми, целящи подобряването на грижите за пациента . При интерес на пациента е възможна консултация и насочено изследване на допълнителни специфични тестове, както и обслужване в домашни условия.
ИЗСЛЕДВАНИЯ

 • Хематологични изследвания
 • Биохимични изследвания
 • Електролити
 • Специфични протеини
 • Кръвосъсирване
 • Изследване на урина
 • Функционални изследвания
 • Кръвна съвместимост
 • Цитологични изследвания
 • Имунология / серология
 • Микробиология
 • Хормони
 • Туморни маркери
Медико-диагностична лаборатория „ЛОЗЕНЕЦ“
Адрес: гр. София 1000, бул. “Евлоги Георгиев” № 1,
Тел.: 02 963 14 95, 0878 75 66 64
Е-mail: lozenec_lab_at_abv.bg
Работно време: понеделник – сряда, петък: 08:00 – 18:00, вторник – четвъртък: 08:00 – 16:00, събота: 08:00 – 13:00
гр. София, жк. “Младост” 1, бл. 53,
Тел.: 02 974 44 61, 0878 75 66 68
Работно време: понеделник, сряда, петък: 08:00 – 14:00, вторник, четвъртък: 08:00 – 16:00
гр. София, ж.к. “Сухата река”, ул. “Емануил Ваксидович” №40 /срещу 18-то ДКЦ/
Работно време: понеделник, сряда, петък: 08:00 – 12:00, вторник, четвъртък: 08:00 – 16:00

Допълнителни контакти


гр. София, жк. Младост 1, бл. 53 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.