Медико-диагностична лаборатория Липогард гр. София

18308
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-диагностична лаборатория Липогард е една от първите частни лаборатории, основана през 2001 година. Екипът е подбран от с високо квалифицирани специалисти, всеотдайни лекари и лаборанти с дългогодишен опит в клиничната лаборатория, липидология, микробиология паразитология.
Лабораторията е специализирана в изследвания на НАРУШЕНИЯТА В МАСТНАТА ОБМЯНА И МОЖЕ ДА ВИ ОСИГУРИ МЕДИЦИНСКА КОНСУЛТАЦИЯ с доц. Д-р Надежда Дончева, квалифициран клиничен липидолог за диагностика и лечние на дислипидемия – фамилна и вторична форма. Оборудвана е със съвременна апаратура, с което се гарантира прецизност на изследванията. Извън приоритета си дислипидемии, МДЛ Липогард е с капацитет на общопрофилна клинична лаборатория с възможности за изпълнение на широка гама от клинично–лабораторни, микробиологични и паразитологични анализи.

Лабораторията е включена във външна система за оценка на качеството и има договор с КАСАТА за обслужване на пациенти с направления за клинична лаборатория, микробиология и паразитология. Притежава сертификат за акредитация от МЗ.

Лабораторията има договори със следните Здравно-осигурителни фондове:

  • ЗОФ ЕВРОИНС
  • БУЛСТРАД Живот
  • ОЗОФ ДОВЕРИЕ
  • ЗАД България Здраве​
  • Уника АД
  • ДЗИ животозастраховане

Лабораторията работи с ваучери на  OFERTOMED. Предлага пакетни услуги с 30-40% по-ниски цените от единичните платени изследвания.  Пациенти с решение на ТЕЛК, бременни и деца под 6 години се облужват с преференции. Резултати се получават на хартиен носител и он-лайн.ИЗСЛЕДВАНИЯ

Изследвания към НЗОК или Платени изследвания
За нас Вашето здраве е на първо място и затова не допускаме компромиси в това отношение. МОТО на лабораторията:  „Здраве за всички, всичко за здравето“

За изследванията по здравна каса и платените услуги информация, както и за условията за точно извършване на анлизите ще намерите на сайта на лабораторията  www.lipoguard.com


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Медицински консултации с клиничен липидолог  Доц. Д-р Надежда Дончева се извършват след записване на час на тел. 02/980 39 92 или GSM 0884 43 81 24

От заплащане на такса за работа с биологичен материал и инсенерация се освобождават само настанените в домове за деца и юноши и домове за социални грижи, както и пациенти с решение на ТЕЛК.

Лабораторията осигурява домашни посещения при нетранспортабилни пациенти, като върху цената на изследванията се начислява такса.

Адреси:

ЦЕНТРАЛА София, кв. „Овча Купел” І, ул. „Любляна” 34 Б, вътрешен двор

Работно време:
Понеделник – Петък 7.30 – 17.00 часа  Събота 8.00 – 14.00 часа
В летния перод от м. юни до м. автуст до 16 ч. и събота до 13 ч.
Тел.: (02) 980 39 92; (02) 444 39 92; GSM: 0884 43 81 24; 0882 08 89 96

Приемна - Манипулационна:

гр. София, кв. Горна баня, ул. Перуника 3А,  Работно време: 8 - 12.30 ч.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.