Медико-диагностична лаборатория Лина гр. Бургас

3227
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ


МДЛ Лина ЕООД изгражда първата си лаборатория в Бургас през 1999г.
Благодарение на бързото качествно и коректно обслужване на пациентите, за кратко време успява да се наложи в града и региона.

Днес, МДЛ Лина има клонове в Бургас, Поморие, Несебър, Созопол и др. Обслужва болници, диспансери и медицински центрове.
Участието в системата за външен лабораторен контрол, гарантира постоянна връзка с катедрите по Клинична лаборатория в Медицинските университети в страната.
Разработената и поддържана от инж. Михаил Калъчев информационна система осигурява автоматизиране на диагностичния процес и постоянна двустранна връзка между регистратура и лабораторна техника. Уникалният идентификационен код, който получава всяка проба и пациент още в момента на регистрация прави вероятността за грешки нищожна.

 

 За да отговори на тези изисквания и да запази водещото си място МДЛ ЛИНА ЕООД въведе в експлоатация интегрирана система Cobas 6000 SWA, производство на световно доказалата се компания Roche Diagnostics Deutschland GmbH.

 


В стремежа си към високо качество и елиминиране на грешки и в преданалитичния етап МДЛ Лина ЕООД е въвела процес за проследяване и индивидуализиране на всеки биологичен материал чрез уникален за отделните проби баркод етикет. Така се гарантира проследимост на материала от неговото вземане през изработването и подаването му, като готов резултат.
МДЛ Лина работи по договор с РЗОК.

Изследвания

Диагностични пакети
Хематологична Диагностика
Кръвосъсирване и Фибринолиза
Биохимична Диагностика
Електролити и Олигоелементи
Сърдечни Маркери
Хормонална Диагностика
Туморни Маркери
Имунологична Диагностика
Изследвания за Диабет
Маркери за Остеопороза
Лекарствен Мониторинг
Диагностика на Алергии
Микробиологична Диагностика
Вирусологична диагностика
Паразитология
Имунохематологична Диагностика
ДНК Диагностика
Изследване на Урина
Друга Специализирана Диагностика

Адреси в Бургас

к-с "Зорница", бл. 75 – партер
(056) 86 70 10
бул. "Ст. Стамболов" №132
(056) 80 19 41
ул. "Цар Симеон I" (Републиканска) №82
(056) 82 80 30
бул. "Демокрация" №67
(056) 83 45 40
к-с "Меден рудник" №185
(056) 50 30 31
МЦ I ЕООД
(056) 84 15 92 п
МЦ Св. София ул. "Възраждане" №13
МБАЛ Дева Мария
МБАЛ Лайф хоспитал

Допълнителни контакти


гр. Бургас, бул. "Ст. Стамболов" 132 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.