Медико-диагностична лаборатория “Здравец” гр. Пловдив

5506
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Експресна Медико-диагностични лаборатории  “Здравец” съществува от 1993 г.и е специализирана в анализи на кръв, урина и еякулат.
Резултатите, на повечето от изследванията, се получават на същия ден. Имаме възможност за експресни изследвания – в рамките на 1 час. Лабораторията притежава сертификат, издаден от система за международен качествен контрол.
Изследванията, които се извършват в лабораторията, са в областта на хематологията, биохимията и имунологията. Те са в помощ за диагностицирането на чернодробни, жлъчни, бъбречни, хормонални заболявания, анемия, диабет, ревматизъм, спин, сифилис, хепатит-вирусен и автоимунен, стерилитет и инфертилитет.
Всеки пациент се изследва индивидуално и веднага след взимането на пробата. За децата се работи изцяло с капилярна кръв и безболезнено убождане, с пистолетче. Имаме микрометоди за чернодробни, бъбречни показатели, желязо, калций, фосфор, алкална фосфатаза, билирубин, C реактивен протеин и Ревматоиден фактор. Всяко изследвано дете получава подарък играчка.
Издават се документи за чужбина, за граждански брак, за българско гражданство, за кадрови войници.
Имунологичните причини за стерилитет и инфертилитет се изследват по точни алгоритми и се дава заключение от имунолог. Изкуственото втечняване позволява на невтечняващите се еякулати да бъде направена достоверна спермограма.
Към пациента се подхожда с уважение. Той получава подробна интерпретация на резултатите си, които се изпращат на електронната му поща.

ИЗСЛЕДВАНИЯ:

 


  • Хематологични
  • Биохимични
  • Микробиологични
  • Вирусологични
  • Хормони
  • Туморни маркери
  • Имунологични

 

Работно време
понеделник до петък - от 8:00 до 18:00
събота от 8:00 до 13:00


DSC_0015

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.