МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР РУБИДЕНТ МЕДИКА ЕООД - гр. Благоевград

83732
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МДЦ – РУБИДЕНТ МЕДИКА разполага със съвременна апаратура от най-ново поколение

Ехограф MyLab™X7
MyLab™X7 е нова разработка на Esaote, която ви дава по-добри, по-бързи и по-надеждни решения благодарение на най-новите технологии, еталонна ергономичност и изключително интуитивен интерфейс, отговарящ на всяка нужда.

MyLab™X7 e "гъвкава и зелена" лесно подвижна система с изключително качество на изображението, оптимален и лесен за употреба интерфейс със значително по-бърз процес на работа благодарение на zero-click автоматичните функции. На големия IPS монитор могат да се видят като никога досега най-фините детайли на ултразвуковата картина.

Във връзка със съвременните стандарти на добрата медицинска практика, ние Ви предлагаме многоспектърни медицински консултации и апаратурна диагностика, от най-висок клас.
Медицинското обслужване, което предлагаме гарантира високо качество, ефективност и индивидуален подход.

 

Нашите специалисти са утвърдени имена в  следните направления на медицината:

Д-Р ПЕТЪР БОРИСОВ КАЛЕНДЕРСКИ – имплантология, хирургия обща стоматология
Д-Р МАРТИН КАЛЕНДЕРСКИ - обща стоматология, ортодонт - поставяне на брекети
Д-Р ВАЛЕРИ ЛИТОВ – кардиология, вътрешни болести
Д-Р САШО КАСТРЕВ - образна диагностика
Д-Р ВАЛЕНТИН СЛАВОВ – рентгенология
Д-Р ЛЮБОМИР ЧОЧЕВ – хирургия и урология
Д-Р СТАНЧЕВА - съдов хирург от Национална кардиологична болница трета градска след предварително записване на тел. 073880755
Д-Р ЙОАННА МИТЕВА - естетичен дерматолог (работно време всяка събота от 10 до 17ч., тел: 0885565068)

Дежурен кабинет за неотложна мед. помощ - адрес ул. Славянска 60, каб. 236
(Работно време: Понеделник до Петък: 20:00 – 8.00ч.
Събота, неделя и празнични дни: 24ч.)

Регистратура и записване на час: 073 880755

Договор с РЗОК/ Платен прием

Работно време: Понеделник до петък: 8:00 -19:00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.