МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР НАДЕЖДА 8- стоматолог Надежда - Дентален център гр. София

17631
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР НАДЕЖДА 8 разполага с 2 стоматологични кабинета, кабинет за дигитални зъбни снимки,както и дежурен лекарски кабинет.

Повече информация за това, какво представлява остеопорозата и как се лекува, може да откриете ТУК

Запишете час за преглед при д-р Каменов на тел: 0889736486

Работно време на стоматологичните кабинети:
Понеделник-Петък - 10:00ч.-20:00ч.
Събота и Неделя - 10:00ч.-16:00ч.
тел. 0897993042

Работно време на рентгеновия кабинет:
Понеделник-Петък - 10:00ч.-20:00ч.
Събота и Неделя - 10:00ч.-16:00ч.
тел. 0897993042

Работно време на дежурния лекарски кабинет:
Работни дни - 20:00ч.-08:00ч.
Събота, Неделя и почивни дни - 24ч.
тел. 0897993044

Центъра е разположен на територията на ДКЦ 8 на ул. Христо Силянов 77(с отделен вход).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.