МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР АВИЦЕНА София

11801
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР АВИЦЕНА предлагаме извънболнична специализирана медицинска и стоматологична помощ. Комплексното медицинско и стоматологично обслужване, основано на висок професионализъм, отговорност и техническа база, ни дават възможност да осигурим компетентна грижа, ориентирана към всички възрастови групи пациенти.

КАБИНЕТИ:

СТОМАТОЛОГ - Д-р ДИМИТЪР ГЪЛЪБОВ

ДЕЙНОСТ

♦ Лечение на деца и възрастни
♦ Съвременни методи за лечение
♦ Комплексно лечение на заболявания на венците
♦ Естетична стоматология
♦ Високофункционална металокерамика
♦ Професионално избелване на зъби
♦ Работа с НЗОК

 

ОФТАЛМОЛОГ -Д-р Цена Гълъбова

 ДЕЙНОСТИ:

- консултативни прегледи
- диагностика и профилактика на очни болести

СВОБОДНИ КАБИНЕТИ

 В МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР АВИЦЕНА имаме свободни кабитети за следните специалисти :
-Акушер -гинеколог
-Педиатър
-Ендокринолог
-Невлолог
-Кардиолог
-Ортопед и др.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.