Медикопрогрес - Стоматологично оборудване гр. София

9645
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медикопрогрес ЕООД е българска търговска фирма, с дейност в областта на стоматологичното оборудване.
През 2000г е съдадена под името ЕТ „Радко Стоянов - РДС”. През 2008 г. дейността на фирмата е разширена и продължена под името Медикопрогрес ЕООД. Седалището на фирмата е в град София.
Мисията на фирмата е да дава качествени сервизни услуги и доставка на качествено оборудване за стоматологичните кабинети

 

Стоматологични комплекти Chiradent
Стоматологични юнити Chiradent
Портативни стоматологични юнити
Компресорни уредби
Аспирационни уредби
Ремонт на стоматологични турбини
Турбини, наконечници, микромотори
Стерилизационно оборудване


- Сервиз, доставка и монтаж на стоматологично оборудване.
- Продажба и ремонт на стоматологични турбини, наконечници, микромотори.
- Продажба, монтаж и поддръжка на съпътстващо оборудване /компресори, стерилизационна техника и др./, необходимо за обзавеждане на стоматологичните кабинети.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.