Медикодентален център Омега ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ние предлагаме извънболнична специализирана медецинска и стоматологична помощ. Комплексното медицинско и стоматологично обслужване, основано на висок професионализъм, отговорност и техническа база, ни дават възможност да осигурим компетентна грижа, ориентирана към всички възрастови групи пациенти.

 

МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ:

*дигитална рентгенова диагностика
*кардиология и ехокардиография
*ортопедия и травматология
*очни болести
*хирургия
*нервни болести
*ендокринология
*детски болести и хомеопатия
*кожни и венерически болести
*физиотерапия и рехабилитация

СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ:

*ТЕРАПИЯ И ОРТОПЕДИЯ
*ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ
*ИМПЛАНТОЛОГИЯ
*ЛИЦЕВО- ЧЕЛЮСТНА ХИРУРГИЯ

РАБОТНО ВРЕМЕ НА МЕДИКО – ДЕНТАЛНИЯ ЦЕНТЪР
08.00 ч. – 18.00 ч.

Тел. Регистратура : 0878129726

ДЕНТАЛНИЯ ЦЕНТЪР ИМА ДОГОВОР С НЗОК

ГАЛЕРИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.