'Медика 3' - гр. Шумен

2220
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Медика 3" е дентална клиника с центрове в градовете Шумен и Варна.
Д-р Тодорова и нейният екип работят за повишаването на стандартът и качеството на живот на своите пациенти.

През 2001 г. „Медика 3” стана част от световното стоматологично семейство, като излезе на международния пазар. Това е една много гъвкава стоматологична клиника със силно присъствие на вътрешния и външния пазар – има стабилен поток от пациенти от Израел, Англия, Германия, Скандинавия и други страни.Клиниката предлага:


Високотехнологично и прецизно оборудване
Удобство и уют
Атмосфера
Строг контрол върху стерилизация, хигиена и дезинфекция
Най-високо качество на стоматологичните услуги
Най-ниски цени
Естетичен съвет
Индивидуален подход към всеки пациент
Най-безболезненият начин на лечение


УСЛУГИ:


Химични и фотополимерни естетични пломби


Модерна дигитална CAD/CAM технология


Система за протезиране върху стъклени опори ZХ-27


Амалгамни пломби


Почистване на зъбен камък


Избелваща терапия


Физиотерапия


Детско зъболечение


Хирургия


Зъбни бижута


Имплантология


Допълнителни контакти


гр. Варна, ул. Андрей Сахаров 27, вх. А, ет. 1, кабинет 103 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.