Медигрей ООД - Рентгенова Диагностика гр. Пловдив

3679
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЕДИГРЕЙ е създадена през 2005г. от специалисти, работили дълго в областта на радиологията и рентгеновата диагностика, с богат практически опит и индивидуален подход към всеки въпрос свързан с контрола на облъчването и защитата на лицата при използване на ИЙЛ в медицината. Работили сме и работим с много лечебни заведения, като проявяваме разбиране и съпричастност към пролемите им. Ние се чувстваме част от системата на здравеопазването и работим за нейното изграждане.
Развиваме се в няколко основни направления:
- Контрол на качеството на рентгеновата диагностична апаратура и диагностичния процес
- Измерване на радиационните параметри на работната и околната среда /общ дозиметричен контрол/
- Консултации и услуги от медицински физик-експерт
- Определяне на типичната пациентна доза/ТПД/ и калибровъчен коефициент на DAP-метър; КАР-метър
- Доставка на лъчезащитни средства и съоръжения
През 2018г. дейността на фирма Медигрей се разраства още в няколко направления, в резултат на което е създадена дъщерна фирма Медигрей Про. Това е естествен процес на израстване отговарящ на нуждите на клиентите ни.

Медигрей Про се развива основно в следните направления:
- Изготвяне на "Технически проекти и мерки за радиационна защита"
- Изготвяне на "Технологични проекти "
- Консултации в областта на РЗ
- Съдействие за лицензиране и регистрация в АЯР и РЗИ
- Доставка на лъчезащитни средства и съоръжения

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.