МДЛ Русев - Лаборатория гр. София

8268
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-диагностична лаборатория Русев ЕООД е най-голямата частна лаборатория за образна диагностика в България, с над десетгодишен опит в своята сфера на дейност.


В МДЛ Русев ЕООД работи екип от висококвалифицирани специалисти, които боравят с най-модерна апаратура, което дава възможност за изследване на артерии и вени на тялото, главата, шията и крайниците без контрастни материи, както и за перфектна оценка на състоянието на сърцето.
Медико-диагностична лаборатория Русев ЕООД предлага:
- МРТ (Магнитно-резонансна томография) - без йонизиращите лъчения, които са вредни за организма, се установява състоянието на мозъка, мускулите на лицето, хипофизата, тестисите, простатата, яйчниците, матката, ставите, жлъчните пътища и други;
- специализирани изследвания на опорно-двигателния апарат, централна и периферна нервна система, уши, нос, орбити, коремни органи, шия и таз;
- компютър-томографска диагностика;
- ехографско и мамографско изследване на млечните жлези;
- обща система за архивиран пренос на образи, който позволява обмен между лабораториите и пренос на данни;

Медико-диагностични лаборатории Русев ЕООД можете да намерите в следните градове:
София, бул.“Ген. Н.Г. Столетов“ 67А (Пета МБАЛ) - висок клас апарат за ЯМР на Siemens - Aera - Тел.: 0886917939, 0886910399
София - в двора на бившата Трета градска болница (ж.к. “Света Троица”, ул. “Коньовица” №65)
Пловдив - в двора на МБАЛ-Пловдив (бул. “България” №234)
Пловдив - ул. “София” №64
Варна - в двора на МБАЛ “Света Анна” (бул. “Цар Освободител” №100)
Бургас - на първи етаж в ДКЦ 2 (бул. “Демокрация” №94)
Плевен - ул. “Георги Кочев” №6
гр. Хасково, бул. Съединение 49 в двора на МБАЛ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.