МДЛ Д-р Филевски гр. София

3589
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В медико-диагностичната лаборатория се извършват всички видове лабораторни изследвания.
Използват се международно приети рутинни методи за изследване с висока специфичност. Апаратите и съоръженията отговарят на високите международни стандарти за качество (ISO 9001). Съвременната лабораторна апаратура и изключителната прецизност на добре подготвения лабораторен екип осигуряват висока аналитична надеждност на резултатите. Качеството на лабораторните резултати се осигурява чрез система на ежедневен вътрелабораторен контрол върху всички извършвани проби и участие на лабораторията в Националната система за външна оценка на качеството на лабораторните резултати.
Компютърната система дава възможност за бързо и точно предаване на готовите резултати online създавайки непрекъсната колаборация между лабораторията, пациентите и клиницистите

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.