Мария Петрова - Кармична нумерология гр. Пловдив

24949
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Всеки от нас има сила, за която дори не подозира. Той може да влияе на реалността и дори да я създава.


Познание, призвание и практика, са ключов момент в моята методика на работа! Анализирам, важни житейски проблеми, като Посочвам, варианти на решение, базирани на перфектни програми, прогноза на ниво сензорни възможности и доказани постижения в Езотериката и Окултните науки!
Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека!
Изграждам, гарантирани защити, като защитавам - Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология!
122
Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет и др. нужди!
ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ - технология за изцеление на ума, тялото и душата на ниво енергия и на ниво ДНК. Това е практическо приложение на откритията на квантовата физика.
Важно условие е човекът, който търси помощта ми, да повярва и да бъде убеден, че иска тази Помощ!
Парапсихолог, консултации, ясновидство, гадаене, магия, восъколеене, рейки и ангелска терапия, кармична нумерология, радиестезия.
Телефон за връзка: + (359) 885 270 362 - Обикновен телефон!
090363909 (разговора се таксува 0,96 лв. на мин.)
Работя с цяла България и чужбина! Работя, както с личен прием, така и от разстояние със снимка и данни!
Дейности:
- Кармична нумерология – трябва да знаем какви са кармичните уроци и как да ги отработим и преодолеем
- Восъколеене – изчистване на негативна енергия, магия, родови проклятия
- Ментална терапия - Форсаж – лечение на стрес, депресия, фобии, зависимости.
- Медицинска радиестезия – балансиране на чакрите
- Холограмна терапия – хармонизиране на взаимоотношения
- Рейки лечение с духовен водач
- Тета лечение

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.