Мария Атанасова - Психолог София, Гещалт терапевт София

17353
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Казвам се Мария Атанасова и съм магистър психолог и гещалттерапевт.

Работя с взаимоотношения, хранителни и тревожни разстройства, с тийнейджъри и млади възрастни, затруднения в контакта и социалната адаптация, ЛГБТ и други.

Имам опит в индивидуална и групова терапия, както и терапия с двойки.

Професионалните ми интереси включват също така работа с  тематични групи, провеждане на интерактивни лекции, уъркшопи, тренинги и семинари, гещалт коучинг.

Допълнителни квалификации:

  • Майсторски клас: “Couples Therapy”- Greet Cassiers, Ernst Knijff;
  • Майсторски клас: “Giving and Receiving. The importance of these polarities to the balance of life and therapeutic practice” – Linda Osborn;
  • Майсторски клас: “With attention to the multicultural environment – implicit and explicit values and assumptions” – Dr. Talia Bar-Jozeph Levin;
  • Майсторски клас: “Working with embodied core beliefs, enduring relational themes, rapture and repair” – Dr. Diane Hodgson
  • Обучение по водене на малки групи: „ Leading small groups” – Antonia Konstantinidou, Frans Meulmeester

 

Членство в професионални организации:

  • Дружество на психолозите в Република България: N1608; 2634 (6001; 6003; 6004),
  • Българска асоциация по гещалттерапия

Работно  време: 09:00ч.-20:00ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.