Маргарита Гецова - Психолог гр. Силистра

10513
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Маргарита Гецова е психолог в гр. Силистра.
Образование: Магистър „Психология и психопатология на развитието“

Специализации:

„Когнитивно – поведенческа психотерапия“;
„Клинична хипнотерапия“
Техники за емоционална свобода (ТЕС  - Emotional Freedom Technigues )
Пренареждане на матрицата (Matrix Reinprinting with EFT)

Гецова е специалист в областта на когнитивно – поведенческата психотерапия и клиничната хипнотерапия.
Работи с възрастни и деца, включително такива с увреждания.
Притежава дългогодишен опит в борбата с душевната болка, предизвикана от болест, сложна житейска ситуация, проблеми в семейството, междуличностни взаимоотношения или просто от липса на вяра и любов към себе си.
В тези ситуации е необходима точна, обективна и най-вече професионална оценка на проблема от страни. Чрез избора на този специалист, всеки нуждаещ се ще получи професионално компетентна помощ и подкрепа, за да открие и активира собствените си ресурси, чрез които да достигне и предприеме правилните решения и действия за решение на проблема.

Професионално развитие:

Досегашен опит като психолог към:

- Ресурсен център гр. Силистра
- Дом за деца лишени от родителска грижа
- Дом за стари хора, по проекти към община Силистра
-Частна практика.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.