Малина Николова - Ясновидка гр. Пловдив

5873
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ясновидката Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия,която умее да разваля магии и да връща щастието в живота.Тя продължава пътя на известните си родственички баба Сабина и баба Таня,водена от желанието да твори добро.

Ясновидката има пророчески способности още от много малка.Сънищата и се сбъдват още от дете и оттогава познава какво ще се случи както със самата нея,така и с хората,които я заобикалят.

Пророчицата предсказва както бъдещето,така и миналото.За да прозре в бъдещето и миналото на човека са й необходими само собственото име и навършените години.С тези данни отговаря на въпросите,които й се задават,без тя да пита.

Помогнала е на много млади хора-бездетни жени и влюбени двойки.Самата тя е преживяла много,докато се сдобие със свои рожби и затова не е връщала нито една жена,която се е нуждаела от помощта й.Помогнала е и на много влюбени двойки и семейства.Но в тези случаи може да помогне само ако са разделени под влиянието на външни сили.Тогава всичко е поправимо.Но ако съдбата им е да не са заедно,нищо не може да се направи.

При стрес и уплаха ясновидката прилага процедурата леене на куршум.Прави защита за да не могат отново други да се намесят в съдбата на човека.

Ясновидката дава консултации по телефона и приема лична среща всеки делничен ден и в събота от 09-13 часа в град Пловдив.

Телефоните не се таксуват допълнително!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.