Логопедичен кабинет Слънчице гр. Пловдив

6365
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Озарени от идеята за разпръскване на светлината, ние от детски център ,,Слънчице” проходихме с мисията да я откриваме във всяко дете и заедно да творим вълшебства.
Бяхме малки в началото…учихме се да прохождаме..падахме, ставахме, …и разбрахме, че най- големите уроци случваме докато вървим.. Стъпка по стъпка навлизаме в широкия и безграничен детски свят. За нас е истинско предизвикателство да пътуваме из страната на фантазията. Вярваме в потенциала на всяко дете и преминаваме през безграничните пътища за неговото разкриване.
С усмивка, индивидуален подход и обич се родихме през 2002г. и досега учим, творим и се забавляваме заедно! Основни наши ценности са: Любов, Вяра във възможностите на всяко дете, Работа в приказна атмосфера, Целеустременост към постигане на високи резултати.
Детски Център „Слънчице” е организатор на ежегодния форум ,,От любов към детето”, специалистите участват в различни публични лекции, свързани с детското развитие, както и в разработването и изпълнението на проекти по европейски програми. За да имат достъп до услугите всички деца, центъра създаде отделен социален кабинет, в който семейства и деца получават безплатна услуга или отстъпка.
Ние знаем колко значима е ласката, подкрепящата ръка. Нашият екип води децата, за да могат те да намерят красивото вътре в тях. Основен акцент в нашата пъстра палитра от възможности са заниманията по Монтесори метода.
В нашата програма има за всекиго по нещичко:
– Логопедични кабинети
– Психологични кабинети
– Монтесори занималня
– Лятна занималня
– Групи за приложни изкуства – арт ателиета
– Курсове по рисуване
– Курсове по английски език за деца над 2г.
И тъй като вярваме, че слънцето е заложено във всеки от нас и просто следва да го намерим дори през тъмното понякога, нашият екип залага на индивидуални програми за работа с детето или семейството. Предоставяме възможност цялото семейство да участва! Не е важно кога точно ще изгрее слънцето, а колко дълго ще свети и озарява мислите и деня ни.
„Ако си го представиш, значи можеш да го направиш!“
Уолт Дисни!

УСЛУГИ


  • Курсове и групи
  • Монтесори Занималня
  • Психолог
  • Лятна занималня
  • Логопедичен кабинет
ЕКИП


Радка Цонкова – Психолог, ръководител екип
Стойна Калайджиева – Специалист в Детски център „Слънчице”: Логопед, Психолог, Специален педагог, Монтесори педагог
Ирина Иванова – Специалист в Детски център „Слънчице”: Логопед, Психолог, Специален педагог, Монтесори педагог
Десислава Колева – Специалист в Детски център „Слънчице”: Логопед, специален педагог
Стефка Кюлханова – Специалист в Детски център „Слънчице”: Психолог, Монтесори педагог, Арт терапия
Боряна Димитрова – Специалист в Детски център „Слънчице”: Психолог, сертифициран и в терапия по програма TEACCH и P.E.C.S.
Николета Малинова – Специалист в Детски център „Слънчице”: Семеен Психотерапевт
Галя Атанасова – Специалист в Детски център „Слънчице”: Психолог, водещ на ателие „Съ-тврилница“ с мама и арт – група за бременни
Таньо Павлов – художник, водещ школа по рисуване „Слънчице“
Таня Паскалева – водещ арт ателиета
Таня Лазарова – учител по английски, водещ курсове по английски
ПСИХОЛОГ


В Детски Център „Слънчице“ работят:
1. Специалист – психолог, работещ с емоционални и поведенчески проблеми при детето.
2. Специалисти – психолози, работещи с деца със СОП /когнитивни дефицити, с аутизъм, хиперактивност и др. Екипът от психолози извършва диагностика и терапия.
3. Специалист – психолог, работещ с методите на арт-терапия.
4. Специалист – психотерапевт, работещ с възрастни.
5. Специалист, сертифициран в терапия по програма TEACCH и P.E.C.S.
Центърът работи с деца с езиково-говорни проблеми, с деца с дефицит на вниманието, със затруднения в обучението, с емоционални проблеми, слаб самоконтрол в училище или в семейната среда, проблеми в общуването между членовете на семейството, ревност при поява на нов член в семейството – бебе или възрастен, аутизъм, хипеарктивност, дислексия, ДЦП, синдром на Даун.
Изготвя се индивидуална програма за работа с детето или с цялото семейство.
Детски център “Слънчице” разполага с екип от специалисти с различни специализации в областта на терапевтичната работа с деца, които са с дългогодишен стаж и със специфични умения за общуване с деца от различни възрасти. Екипите са от психолози, психотерапевти, логопеди, специални педагози.
*За повече информация, консултация и записване, моля, свържете се нас
на тел. 0886 86 66 09 или заповядайте на място на адрес:
гр. Пловдив, бул. „Марица“ 98


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.