Логопедичен кабинет Дейзи София

6020
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В логопедичен кабинет „Дейзи” ще получите професионално и изключително прецизно, обследване на вашето дете. Използват се най-новите методи и диагностични батерии. Дългогодишен опит на екипа  в диагностика, терапия и превенция на нарушения в детското развитие.

Логопедичен кабинет Дейзи извършва, диагностика и терапия на езикови и говорни нарушения при деца и младежи.
Работи със системи одобрени от МОН

Работата със детето е индивидуална и се базира на интересите и нуждите на детето

Развитие на комуникативни умения

Извършва се диагностика за готовността на детето за постъпване в училище

Работи се с водещи фирми в производството на игри развиващи когнитивните процеси – внимание, мислене, памет

Разполага с кътове по интереси – рисуване, моделиране, конструиране

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.