Лили Барутчиева - Психолог гр. Пловдив

2226
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Лили Барутчиева е психолог, психотерапевт и фирмен консултант, в областта на индустриалната психология. В продължение на пет години тя обогатява инструментариума си от психологически техники и умения, най-близки до възгледите и убежденията, доказали практическата си ефективност, като техниките на когнитивно-поведенческата психотерапия и краткосрочната позитивна терапия, както и области, обхващащи бизнес–индустриалното психологическо консултиране.
От края на 2007 година организирах Център за психологическо консултиране и личностно развитие „КЕХ-ЛИБАР”. Стремежът ми бе продиктуван от вече крайната необходимост от популяризирането на психологическата помощ и психотерапия в обществото. Да се даде възможност на хората, които са поели грижата за психичното си здраве в свои ръце и за тези хора, на които им е необходима професионална подкрепа и помощ, това да стане.
Апелирам към всеки, който е отворил този сайт, да не среща колебание и затруднение, а да се свърже с мен, да зададе въпросите си, да поговори за всичко, което го тревожи или да помогне на скъп за него човек. В бързия резултат сами ще се убедите, ще го усетите в собственото си настроение, енергийна сила и лична удовлетвореност.
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА НАПРАВЕНИЯ ИЗБОР! Лили
Образование : ВТУ - Магистър психолог,2005г., Специализация ВМА Пловдив - клиничен психолог,2007г., НЛП школа - СИНТОН Русия,2006г. НЛП Институт - М. ПРУСАЦ - Австрия 2008г.,
Стаж : 5 г.
Квалификации : индивидуално и групово консултиране, психотерапия, сертифициран НЛП –практик.
ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНА И КОНСУЛТАТИВНА ОБЛАСТ:
- Семейно консултиране
- Детско –юношеско консулитране
- Емоционални и дапресивни разстройства
- Невротични разстройства
- Пост-травматични разстройства
- Хранителни разстройства
- Зависимости - алкохолна, медикаментозна, компютърна
- Психосоматични проявления, вкл. и сексуални дискфункции
- Консултиране при бременност и репродуктивно здраве
- Водене на курсове за личностово развитие – емоционална интелигентност

ОБЛАСТТА НА ФИРМЕНОТО КОНСУЛТИРАНЕ:
- корпоративно развитие
- психологическо консултиране с насоченост към служителя
- комуникативни и комуникационни умения
- управление на стреса
- обучения за подобряване ефективността на човешките ресурси
- анализ, подбор и обучение на персонал пр.
Месторабота:
частен кабинет, самостоятелна практика

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.