Ливеда Мед 2000 ООД – Медицински изделия гр. София

17384
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма “Ливеда Мед 2000″ ООД е създадена през 1999 г. и присъства активно на българския пазар за медицински изделия.
Стриктно спазва българското и Европейско законодателство, действащо в тази област. Сертифицирана е съгласно стандарт BS EN ISO 9001:2008 и притежава разрешение за търговия на едро според изискванията на Закона за Медицински Изделия. Разпространява продукти предназначени както за домашна, така и за професионална употреба.

  • системи за измерване на кръвна захар, предназначени за лица в пред-диабетно или диабетно състояние
  • системи за стомирани пациенти, претърпяли хирургична намеса с изведена стома
  • хирургически инструменти и консумативи
  • “ин витро” диагностични реактиви и апаратура за клинични лаборатории
Фирмата залага на висококачествени изделия, произведени от реномирани и доказани във времето производители, при възможно най-конкурентни цени. Поради тези причини е избрана за доставчик от Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК) за определени изделия, както и за предпочитан партньор от големи многопрофилни болници за активно лечение и други здравни заведения.
Екипът на “Ливеда Мед 2000″ ООД е изграден от млади и енергични хора, които във всеки един момент са готови да съдействат компетентно при избор на подходящо медицинско изделие, да дадат съвет за правилна употреба, да препоръчат здравен специалист или подходяща лаборатория, както и да осигурят сервизно обслужване при необходимост.
Изграденият логистичен център позволява с едно обаждане да се информирате за наличност на интересуващ Ви продукт, да поискате указание за употреба на български език, да получите технически характеристики или изискате ценово предложение.
ПРОДУКТИ:
Продукти за домашна употребаФирма “Ливеда Мед 2000″ ООД предлага следните медицински изделия за домашна употреба:
  • системи за измерване на кръвна захар за лица страдащи от диабет тип І(на инсулинова терапия), тип ІІ (на перорални средства или диета) и хора, които имат проблеми с наднормено тегло, високо кръвно налягане, подложени са на стрес или получават периодични симптоми свързани с резки колебания на нивото на кръвната захар
  • системи за стомирани лица, претърпели хирургична намеса с изведен изкуствен отвор за торбичка
  • системи за измерване на кръвна захар (глюкомери и тест ленти)
  • системи за стомирани пациенти, претърпяли хирургична намеса от B/Braun
Продукти за професионална употреба:
  • хирургически инструменти и консумативи
  • “ин витро” диагностични реактиви и апаратура за клинична лаборатория

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.