ЛАЗЕРЕН МЕДИКО ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР гр. София

3659
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ДЕНТАЛ КЛИНИК И РЕЙКИ ЛАЗЕРЕН МЕДИКОДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ООД
ЛАЗЕРЕН МЕДИКО ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР е високо специализирано лечебно заведение, разполагащо с последен писък оборудване от сферата на денталната медицина.
Чрез използване на Erbium, Chromium: Yttrium-Scandium-Gallium-Garnet  (Er,Cr:YSGG ) лазер, диодни и стимулиращи ниско енергийни лазери и последно поколение CEREC 3D и CAD/CAM технология, допринасят за постигането на пълна и ефективна устна дентална реконструкция, осигуряващо перфектна естетика и постоянно качество за дълъг период от време.Вие  получавате  високо  специализирано  безболезнено дентално лечение с най-съвременна апаратура и индивидуален подход.

Екипът ни, Ви засвидетелства  нашият постоянен ангажимент към осигуряване на висококачественни и комфортни дентални  услуги, като солидна  основа за поддържане доверието и лоялността  на нашите пациенти.
Ние Ви, предлагаме комплексно дентално лечение с изключително високо качество, коректност и сигурност.

Специалистите ни са квалифицирани, в комплексно естетично възстановяване и реконструиране на дъвкателния апарат и нов дизаин на усмивката Ви със съвременни методики, материали и технологично оборудване, които създават предпоставка за лечение на особенно тежки и сложни случаи.
Гаранция за това, е  всеотдайната грижа и работа на високо квалифицираните дентални специалисти с дългогодишна дентална практика и богат клиничен опит.За целта ние инвестираме в най-модерни виокотехнологични апаратури, инструменти, системи и консумативи:

  • Biolase USA
  • Оптика лазер BG
  • Атлантис BG
  • Sirona by Siemens
  • Ivoclar
  • Vita
  • SHOFU
  • Komet
ЛАЗЕРЕН МЕДИКО ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР работи с НЗОК и всички съществуващи здравноосигурителни фондове и каси.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.