Лаборатория Надежда София – СМДЛ Надежда 1

3372
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В Лаборатория Надежда 1 ние се стремим да бъдем максимално близо до нашите пациенти, като предоставяме необходимата им информация, резултати и безплатна консултация.

За нас е важно да бъдем близо и до Вашият лекар – като предоставим на време резултатите, които очаквате – по-този начин се стремим да подпомогнем максимално диагностичния и лечебен процес.

Това с което се опитваме да се отличим от многото други лаборатории е отношението на целия персонал към хората, които влизат при нас. За нас е важно да бъдете спокойни, че сте на подходящото място и заедно с резултатите си ще получите необходимата информация, консултация, или съвет. Цел на представянето на персонала и консултантите на лабораторията е Вие предварително да знаете към кого можете да се обърнете, когато дойдете при нас

В сайта можете да намерите и информация за работното време, местоположението и телефоните за контакти, както и за изследванията, които правим и техните цени.

В лаборатория „Надежда 1” има различни промоции, от които бихте могли да се възползвате – информация за тях също бихте могли да намерите на този сайт. Същата информация можете да намерите и на профила ни във Фейсбук.

Скъпи пациенти, винаги, когато имате нужда можете да се обърнете към нас за всяка допълнителна информация, която Ви е необходима. Ще се радваме да бъдем Вашата лаборатория!

Управител:

Д-р Калин Х. Хинов

Завършва МУ – София през 1995г. Има специалност „Клинична лаборатория” от 2002г. Специализирал е в УБ „Царица Йоанна”, както и в Александровска Университетска Болница. Работи като докторант на тема „Туморните маркери в скрининга и диагностиката на някои злокачествени заболявания” в Централната клинична лаборатория на Университетска Болница „Царица Йоанна”. Има степен по бизнес администрация от Американския университет в Благоевград.

 

Регистратор:

Соня М. Велкова

Има специалнст „икономика и мениджмънт придобита в 19 СОУ „Димитър Халатиян”. Работила е в областта на търговията, като оперативен счетоводител и управител на фирма. В лаборатория „Надежда 1” е от м. Август 2012.

Биолози и химици:

Амалия К. Георгиева

Амалия е завършила Биология в е СУ „Св. Климент Охридски”. Специализира „Клинична химия” в Медицинския университет в София. Има научна работа на тема „Изоензимен състав на Алкалната фосфатаза” . Работи в 5-та градска Болница в София от 1978г. Консултант е в лабораторията от създаването и.

Юлия Паскалева

Лаборант:

Галина Живкова

Завършила е Медицински колеж „Йорданка Филаретова” – гр. София като бакалавър – медицински лаборант. Има дългогодишен стаж в Болница „Св. Екатерина”, като лаборант – клинична лаборатория, както и в Болница „Сити Клиник. В лаборатория „Надежда 1” е от м. Май 2013г.

Логистика

Владимир Пашунов

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.