Красимира Харлова - Детски Психолог и Психотерапевт

9526
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Казвам се Красимира Димитрова Харлова – Детски Психолог и Психотерапевт, член на „Дружеството на Психолозите в България“ и ръководител на Център по Краткосрочна Терапия „Касиопея”.
От 15 години работя с деца и с техните родители , които имат нужда да бъдат придружавани по пътя към самопознанието и развитието на собствения потенциал, справяйки се с кризисните житейски ситуации.
Обучавала съм се в методите на краткосрочна терапия, психодрамата, гещалт- терапията и фамилната терапия.
Центърът, който ръководя предлага:
– психологическо консултиране
– психологическа помощ в критични ситуации
– работа с деца и юноши в криза
– детски и училищни групи за самопознание, преодоляване на стреса и проблеми в общуването – тези групи работят по специално изготвена от Център Касиопея програма
– Психологическа Занималня, пригодена за различните възрастови групи. В тази целогодишна програма е включено запознаването на децата с различните емоции, психологически реакции, междуличностни отношения и техните прояви. Децата имат възможност да тренират в защитена среда нови начини за справяне с конфликтите, агресията и тревожността, използвайки елементи от театъра, изобразителното изкуство и игровата дейност. Продължителността на заниманията е веднъж седмично в рамките на 2 учебни часа.
– консултативно обслужване на Детски градини и Училища – включва изработване и прилагане на тестове, проучвания, анализи, профили.
– семинари по проблемите на детското психично здраве за родители и учители
– училище за родители
- фамилно консултиране
Работно време:
понеделник до петък 8:30 - 17:30
Събота - само с предварително записване.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.