Контактни лещи и аксесоари - leshti.bg

16845
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ
За нас удовлетвореността на клиента от нашите услуги е най-важна. Затова на сайта на Leshti.bg ще намерите единствено продукти с гарантиран произход и качество на най-ниска цена в България. Кратките ни срокове за доставка, изгодните ни предложения и индивидуалното ни отношение към всеки клиент, ще Ви накарат да се зачудите защо толкова дълго сте закупували контактните си лещи от оптики със значително по-висока надценка.
Освен че предлагаме голямо разнообразие от всички видове меки контактни лещи, при нас ще намерите и разтвори за тяхното почистване и съхранение, аксесоари за по-лесната им манипулация, капки и спрейове, предпазващи очите от изсъхване. Изберете от каталога ни сферични (при далекогледство и късогледство), асферични (при ниски нива на астигматизъм), торични (при астигматизъм) или мултофокални (при пресбиопия) лещи с предпочитания от Вас период на подмяна – дневни, двуседмични, месечни и тримесечни, или такива за продължително и постоянно носене. Ще намерите и цветни модели с и без диоптър, включително шаринган (аниме), карнавални, неонови и светещи лещи.
Сред останалите ни преимущества са:
 • Най-голямата складова наличност в Европа
 • Най-изгодните цени в България
 • Икономични пакети разтвор и лещи
 • Допълни подаръци и програма за отстъпки
 • Периодични намаления
 • Безплатна доставка на адрес за поръчки над 20 лв.
 • Възможност за получаване от офис на куриера
 • Експресна доставка с DHL
 • Поръчки по телефон, email и Facebook
 • Отзивчив отдел „Грижа за клиента“
 • Собствена марка контактни лещи
 • Единични бройки торични и мултифокални лещи

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.