Константинос Пагидас - Derma-Act клиника за дерматология и естетика гр. София

19940
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В клиника за дерматология и естетика Derma-Act обединяваме екип от млади специалисти, който си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.В Derma-Act работят водещи български дерматолози, като всеки месец ще гостува известен международен специалист, който ще провежда консултации в клиниката. Целта на екипа е повече хора да имат достъп до качествени грижи без това, че посещават една от най-високооборудваните и луксозни клиники да им създава притеснение или неудобство. Стремим се всички пациенти да влизат и да излизат от клиниката с усещането, че са получили най-доброто, защото в крайна сметка, когато говорим за здраве, всеки от нас го заслужава. За целта са предвидени и часове за свободен достъп.

Derma-Act е оборудвана с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Ние разполагаме с едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които Cutera, Cynosure и Elite+, а новаторството на клиниката се изразява най-вече в активното отношение към пациента и по-специално към децата.
Не се колебайте да позвъните на телефон +359 88 974 1417, където ще отговорим на всички Ваши въпроси и лесно ще можете да си запишете час за консултация.
Благодарим Ви, че отделихте от времето си, за да посетите сайта ни. Винаги сме на Ваше разположение!

Екип:
Нашият екип дерматолози са преминали успешно редица обучения, семинари и практики в България и чужбина, събрали са десетилетия опит и са отдадени на непрестанното професионално усъвършенстване. Това прави клиника Derma-Act първият избор на всички клиенти, които търсят висок стандарт и специално внимание в дерматологичната грижа.

д-р Константинос Пагидас - дерматолог, собственик
д-р Стиляна Трендафилова - дерматолог
д-р Петя Петкова - дерматолог
д-р Александрос Лафчис - пластичен хирург
д-р Владислава Чилингирова - пластичен хирург
д-р Мариела Клаклова - дерматолог
д-р Невена Миронова - дерматолог
д-р Енджела Кръстева - лекар

Виктория Тодорова - клиничен психолог
Ширин Сабриева - медицински козметик
Десислава Димитрова - медицински козметик

Весела Босева - управител

Процедури:
Клиника Derma-Act предлага на своите пациенти последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Тук можете да намерите малко повече информация за нашите процедури и лазерни технологии.
Имайте предвид, че продължителността и броя посещения за всяка процедура или терапия в клиника Derma-Act се определя след щателен преглед от нашите специалисти.

Работно време:

Понеделник - събота: 10:00-19:00
Неделя - почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.