Комплексен онкологичен център – Враца ЕООД гр. Враца

9162
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Комплексен онкологичен център – Враца работи по договор с Националната здравноосигурителна каса и Доброволните осигурителни фондове в съответствие с принципите на Българската национална здравна стратегия, европейските стандарти за качество на медицинската помощ, критериите и показателите за акредитация на лечебните заведения и етичния кодекс на съсловната организация на българските лекари.
Лечебното заведение активно участва в регионални и национални програми за профилактика и ранна диагностика на рака, и подобряване качеството на живота.
Диспансерът работи по национални и международни проекти и участва в клинични проучвания.

  • Диагностично консултативен блок
  • Диагностично консултативни кабинети
  • Диагностични консултативни отделения
  • Стационарен блок
  • Аптека
  • Административно стопански блок

Онкологичният диспансер обслужва населението на 33 общини от областите Враца, Монтана и Видин. За провеждане на лъчетерапия тук се приемат болни, както от региона на Диспансера, така и от областите: Плевен, Ловеч, Благоевград, Смолян.
За здравето на пациентите се грижи екип от лекари и немедицински специалисти с отлична професионална квалификация, специалисти по здравни грижи и санитари,които са на разположение денонощно.
Създадена е хармонична и красива среда за болните и медицинския персонал, с повече цветове и зеленина и възможност за отмора в красиво и чисто парково място.
Междуобластният Диспансер за онкологични заболявания със стационар Враца ЕООД / „МДОЗС Враца“ ЕООД /, е първото и единствено лечебно заведение в Северозападна България, доказано отговарящо на европейските стандарти, конкурентоспособно на европейския пазар на медицинските услуги и сертифицирано по ISO 9001-2008 през месец декември 2009г и акредитирано с оценка отличен от МЗ
Лечебното заведение разполага с модерна апаратура за диагностика и лечение на онкологичните заболявания / ядрено магнитен резонанс и дигитален ехограф- единствени в рамките на града/. Тук се намира и единственото за Северозападна България отделение по Нуклеарна медицина.
В отделението по Клинична Патология се работи с видеомикроскоп, който дава възможност за онлайн консулт на материалите.
Лекарските екипи са обучени за работа със съвременните оперативни техники, включително и лапароскопска хирургия в областта на урологията, хирургията и гинекологията. Гастроентерологично отделение разполага с видеоендоскопска апаратура за диагностика и лечение на гастроентерологичните заболявания. Изградена е видео връзка, която дава възможност за телемедицина в реално време.
Отделението по Лекарствено лечение в МДОЗС Враца, работи по националните стандарти, а към Отделение за Палиативни грижи е създаден екип за оказване на психо-социална подкрепа на пациентите и техните близки.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.