Козметичен салон Престиж гр. Горна Оряховица

17936
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Козметичен салон Престиж работи в град Горна Оряховица.

Услуги
Поч. на лице
Поч. на вежди
Коло маска
Масаж на лице
Антицелулитни процедури
Маникюр
Педикюр
Гел лак
Пробиване на уши
Бодипиърсинг
 СПЕЦИФИЧНИ ПРОЦЕДУРИ
Биологичен пилинг видове
Пилинг акне със салицилова киселина
- пигментация със бадемова и ретинолова киселина
- чувствителна кожа със млечна киселина
- за мазна кожа със пирувикова и ферулинова киселина
- анти бръчки ,белези със гликолова,шикиминова,хуминова киселина
- за лифтинг фитикова киселина



Козметична мезотерапия
Ново поколение апаратура – патентована система и метод за ефективни козметични терапии с доказани и в България незабавни резултати до естетичната медицина.
Какъв е методът bdr?
Методът включва комбиниран спектър от механизми за обновяване и лифтинг на кожата: „имплан- тиране» на нано филъри чрез обща и локална безболезнена мезотерапия – Мезотерапия XL и Мезотерапия XS, контролирана чрез компютър + Био- логичен пилинг + Микропилинг и дермоабразиране + скин регулатор за фейслифтинг.

Нов терапевтичен подход за намаляване дълбочината и дължината на мимическите бръчки и срещу образуването на нови

PEEL MISSION B-LIKE PEEL SHOT

Терапия, която се базира на иновативни съставки приложими в козметиката с моментален и видим ефект

GABA-аминомаслена киселина, която инхибира нервотрансмитерите

Комплекс Tripeptyd -1+10-той стимулира синтеза на колаген от тип I, IV и III, предпазва колагеновите структури от ензимно разграждане. Компилацията от активни пептиди и протеини осигурява дългосрочен ефект от изглаждането на физиологичните бръчки.

Heksapeptyd-Хексапептидът е отлична алтернатива на ботулиновия токсин. Той показва много по-висока термична стабилност в сравнение с ботулиновия токсин и най-важното е, че е нетоксичен.

HA+Glucomannan -лиофилизирани сфери, които могат да проникнат в горните слоеве на епидермиса. Благодарение на хигроскопичните свойства те абсорбират водата, изпаряваща се от по-дълбоките слоеве на кожата. Хидратираната сфера механично ипълва бръчките, оставяйки кожата гладка и овлажнена.

Активността на пептидите с ботулино-подобно действие е насочена към специфичен комплекс протеини, отговорен за свързаните с емоциите нервни импулси свиващи мимическите мускули на лицето.Свързват се с определени рецептори на нервните клетки, при което настъпват реакции водещи до намаляване на възбудимостта и активността им.Мускулните свивания намаляват в резултат и мимическите бръчки

Използването на пептиди с ботулино-подобно действие постига съпоставимо противобръчков ефект на по-ниска цена и без характерните за ботулиновите инжекции странични ефекти.

Запазете Вашия час на тел.0887755985; 0888984519 ;

Подмладявене без инжекции – ефикасно и безболезнено

За биоревотализацията в една или друга степен е осведомен всеки, който следи своята външност и се старае да забави темповете на стареене на своята кожа. Ефект на здравина и сияние на кожата.

​Други се отнасят към биоревитализацията с опасения, защото се страхуват от убождането и предпочитат да се разминат с инжекциите. Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект, което действа като биоревитализация, но не ползва игли.

​Как може да добием ефекта на биоревитализацията без инжекции

Уникалността на препарата е в това, че той се нанася и действа като пилинг, но при това дава ефекта на биоревитализация и всичко се случва без инжекции.

Препаратът BioRePeelCl3 е двуфазен и в това е другата му особеност. Едната от фазите е хидрофилната, включва разнообразие от киселини, витамини, компоненти за лифтинг. От тях зависи задействането на репаративните процеси, които подобряват състоянието на кожата и я подмладяват.

Другата фаза – липофилната, се състои от активни вещества, отговарящи за овлажняването на кожата и възстановвяването на хидро-липидната бариера. Нейната задача се състои в това да осигури максимално дълбоко проникване на стимулиращите компоненти , да понижи загубата на влага, да възстанови защитните свойства на кожата.

Ефекта на биоревитализация се постига с това, че преди нанасянето върху кожата, двете фази на препарата са семесват и понататък работят едновременно, усилвайки взаимно ефекта си.

Съчетанието на хидрокиселини в препарата BioRePeelCl3 осигурява ексфолиация и кератолично действие. Освен това, компонентите на средството притежават антиоксидантни свойства, изсветляват кожата, засилват изработването на колаген и еластин, хиалуронова киселина, намаляват образуването на бръчки.

Елементите на липофилната фаза създават микрофилм на повърхността на кожата.

Полезни свойства:Пигментация, лифтинг,акне,регенериране, купероза,широки пори.

0887755985

!!!ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО!!!

Основния принцип за съхраняване на здравето е профилактиката, като многократно е доказано, че тя е в пъти по - икономична от лекуването.Много от здравословните проблеми могат да бъдат предотвратени, ако разберем за тях навреме.

Най - новите изследвания в медицината са доказали, че всяко заболяване отначало започва да се проявява на енергийно ниво, а след това на физическо (телесно).

Благодарение на иновативния немски апарат Биопулсар, може да преминете компютърно тестване на организма, което е напълно безопасно и комфортно. Работата му се основава на изменението на биоенергията в рефлексогенните зони на ръцете, при съответстващото изменение в нивото на жизнена енергия у енергийно свързаните с тях органи.

Biopulsar Reflexograpf е свръхчувствителен и прецизен помощен инструмент, който позволява бързо, точно и безопасно тестване на Вашето здраве и въздействието на продуктите Вивасан върху него, както и избор на тези от тях, които са най-ефективни индивидуално за Вас. С този апарат ще получите измерване - анализ на Вашите аура и енергийни центрове (чакри), придружен с комплексна консултация.

Цена на 1бр измерване с Биопулсар Рефлексограф - 30лв.

С предварително записване на тел 0878755986

НОВО!!!Красива и здрава кожа с най -новата технология!!!

Magneto-Led-Laser!

Уникалното устройство съчетава четири технологии.

Led светлина

Лазерна светлина

Пулсиращо магнитно поле

Иновативен метод на фотомагнитна терапия,основана на фоточувствителни PDT препарати с биохромофори.

Комбинираната употреба на лазерна светлина и нискочестотно пулсиращо магнитно поле позволяват постигане на терапевтични резултати.

Led лазерната светлина достига клетъчните мембрана и митохондриите(енергийните центрове)стимулирайки тяхната регенерация.

Светлинната енергия се трансформира във ATF енергията на клетките.

Тези процеси водят до увеличаване синтеза на колаген и еластин в кожата,подобряват притока на кръв и лимфа.

Стимулират се естествените имунни процеси в кожата.

Редуциране на бръчки

Ремоделиране на овала и плътност на кожата

Изравняване на тена

Повишаване на хидратацията

Заличаване на кръвоносни съдове

Намаляване на еритем

Розацея

Акне

Отоци и тъмни кръгове около очите

Има противовъзпалително и антибактериално действие

Биостимулация

Безопасен и целогодишен метод без болка,без загряване

Научно обоснован,тестван клинично

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.