Клуб Здрави Хора гр. София

5898
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Консултантски център Здрави хора е идеалното място за всички хора, които искат да си изградят възможно най-добрите и правилни хранителни навици. Те са много важни с оглед на дългогодишното здравословно състояние, което е в основата на пълноценния и дълголетен живот. Коригирането на теглото и навиците на хранене може да се осъществи много лесно и правилно, което се дължи преди всичко на богатия опит на нашите специалисти. Вече в продължение на пет години услугите на Клуба се търсят от много хора, които търсят решения за справяне с проблеми от подобно естество. Макар че излишно натрупаните килограми несъмнено вредят на здравето, тяхното отстраняване в никакъв случай не е невъзможно. Просто трябва да се спазват съветите и препоръките на специалистите и консултантите, които подхождат професионално при всеки един от конкретните случаи на клиентите. По този начин на тях се гарантира постигането на възможно най-добрите и оптимални резултати по отношение на отслабването и здравословното хранене.
Правилните хранителни навици стоят в основата на дълголетния живот, ето защо те са полезни за всеки. Независимо от възрастта си, всеки иска да живее в добро здраве възможно най-дълго време. Всъщност навиците просто трябва да се изградят и да се превърнат в неделима част от ежедневието ни, а впоследствие добрите резултати няма да закъснеят изобщо. Нашият екип се състои от изключително амбициозни млади членове, които имат трудната и тежка мисия да убедят клиентите в полезността на здравословните навици. Благодарение на отличните условия и качеството на услугите, които предлага Клуб Здрави хора, тук всеки ще намери най-доброто решение, с което да свали натрупаните килограми или съответно да започне да се храни правилно по всяко време на деня. Преди всичко стремежът на екипа е да помогне и на себе си, като за целта се уповава на личните си постижения и знания. Благодарение на това успява да помогне и на много други хора веднъж завинаги да се отърват от излишните килограми и да усвоят хранителните навици, които ще им гарантират здрава и стегната фигура в продължение на дълго време. Вратите са отворени за всички по всяко време, ето защо решаването на проблемите с теглото и храненето може да започне още днес.
Клуб Здрави хора предлага на всички възможността да се подложат на Wellness test, който се състои в замерването на основните показатели. Той също така включва и оценката на хранителните навици, на базата на които се предприемат съответните действия и ходове. Групата за подкрепа е още една възможност за всички да се преборят успешно с излишните килограми и да започнат да се хранят изключително здравословно. Всъщност постъпилите в тази група хора ще трябва в продължение на точно 13 седмици да участват в експеримента, наречен Предизвикателството да отслабнеш. Едно от най-ценните неща за всички, престрашили се да участват, са постигнатите резултати след края на това изключително интересно и едновременно с това забавно състезание. Като истински професионалисти с богат опит на първо място стои етичното отношение, което екипът проявява към всичките си клиенти. Грижите за тях и оказването на взаимна помощ помагат да се поддържат много добри двустранни отношения.
ДЕЙНОСТИ:
* Отслабване с траен ефект
* Група за подкрепа - курс за отслабване
* Козметика и SPA
* Индивидуална програма
* Wellness тест

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.