Катеко - етерични масла

26382
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма КАТЕКО след своите натурално ароматични продукти да се добави „в дестилерия „Старата розоварна“- гр.Стрелча, втората най-стара действаща дестилерия в България, работеща от 1955г.

Нашите натурално ароматични продукти се изнасят в чужбина за едни от най-големите производителни на парфюмни и ароматични композиции и фина парфюмерия. В това число продукция ни се продава в Азия, САЩ и Европа.

От 2012г. започнахме производство на крайни форми като етерични масла, масажни кремове, арома смеси, козметика,флорални води и други продукти отнасящи се до грижата за кожата и косата.

Продуктовата ни гама включва над 40 вида етерични масла и няколко вида базови масла. Етеричните масла от Роза, Лавандула, Бял бор, Хвойна, Бял равнец, Кориандър, Мащерка,Маточина, Мента, Босилек, Резене, Салвия Скларея, Немска и Римска лайка, Жълт Кантарион, Бял Риган, Див Пелин са произведени в дестилерия Старата розоварна от българска суровина, а останалите етерични масла ги доставяме от наши партньори с цел гарантиране на качеството.


Имаме и два вида флорални води от роза и лавандула. Те хидратират, освежават, успокояват и тонизират кожата.  Розовата вода съдържа розово масло, което действа дезинфекциращо, антибактериално и антисептично, успокоява кожата при обрив, алергия и кожни раздразнения. Розовата вода подобрява кръвообращението, поддържа водния баланс на кожата и стимулира регенерирането на увредените и застаряващи тъкани. Компреси с розова вода успокояват уморени и подпухнали очи. Подходяща е за фрикции на суха и изтощена коса.  Имаме биологична и конвенционална розова вода. Биологичната Лавандуловата вода е нежен почистващ и тонизиращ продукт за всеки тип кожа. Поддържа  pH баланса и ускорява подхранването на клетките. Ароматизира, хидратира и освежава кожата. Включеното в състава и лавандулово масло действа успокоително при кожни раздразнения.

Някои от авториските ни продукти са:

  • Нощно масло против бръчки - интензивно стимулира естествените процеси на регенериране на клетките, ревитализира, успокоява и изглажда кожата, прави я копринено мека и еластична; укрепва естествените защитни сили, тонизира, придава жизненост и свежо излъчване. Съдържа натурално розово масло, масло от лайка, масло от жожоба, масло от нероли и масло от кайсиеви ядки.
  • Хидратиращ крем - друг наш продукт който съдържа розово масло. Розовото масло и розова вода в хидратиращия крем спомагат за подобряването обменните процеси на кожата, нормализират дейността на мастните жлези и възстановяват нейната еластичност и гладкост.

Най-новите от нашата серия продукти са Арома смесите - Антистрес, тонизираща и релакс. Коктейла от специално подбрани натурални масла, съдържащи се в Арома смесите, правят действието им козметично и терапевтично при употребата им.  Това се постига чрез контакта на продукта с кожата и чрез мириса.

Арома смес Антистрес - един уникален наш продукт с розово масло. Съдържа специално подбран коктейл от натурални масла: розово масло, кедър, гераний /индрише/, лимон, лимонена трева и масло от гроздови семена. Проявява козметично и ароматерапевтично действие, което се постига чрез контакта на продукта с кожата и чрез мириса.

Предлагаме серия от масажни масла, направени с етерични масла: Масла за масаж – антицелулитно масло – масажно масло против косопад – масло с релаксиращо действие – масло с подмладяващо действие – масло с тонизиращо действие. Както и масажен крем „Мускулен релакс“ , който съдържа масла от лавандула и хвойна. Масажният крем тонизира  и освежава тялото при физическа умора, след спорт или усилена работа. Етеричните масла облекчават болките в ставите, мускулите и сухожилията при схващане, разтягане и навяхване. Имат силно изразени антисептични свойства. Подобряват състоянието на организма при невралгии и настинки. Регулярните  масажи подобряват кръвообръщението, стимулират дейностите на епидермалните клетки, подхранват кожата на тялото и възстановяват нейната мекота и еластичност.

В продуктовата ни листа има билков продукт, който помага за зарастване на рани и нарушение на целостта на кожата - Бокарол. Билков продукт, в която опаковка има вазелин и лосион. Продуктът е много полезен за хора, които често имат рани и наранявания по кожата.

Качеството на управление на фирмата  и произвежданите продукти се гарантира чрез въвеждането на системата за определяне на качеството съгласно стандарт ISO 9001:2015. Също така фирмата е сертифицирана съгласно GMP (добра производствена практика). От 2014 е сертифицирана като биологичен производител на натурално ароматични продукти.  От 2019 фирмата е член на сдружение „ЗГУ Българско розово масло“ , което е допълнителна гаранция за качество и автентичност за произвежданото от нас розово масло.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.