КАЗИЯ ЕООД - Лавандулова вода Casia

10023
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

„КАЗИЯ“ е екип от млади и изключително амбициозни хора, които поискаха да създадат един напълно натурален продукт направен по щадящ природата начин. Флоралната лавандулова вода е плод на нашите непрестанни усилия да усъвършенстваме козметичната индустрия с всяка следващата стъпка, която правим.

Всяка капка лавандулова вода, която правим става част от нашата история. Така с всеки изминал ден, с всеки цвят лавандула, с всеки човек, който се е убедил в неоспоримите качества на флоралната вода „Казия“, ние изграждаме нещо специално, което се надяваме, че ще помогне на света да използва даровете на природата в техния най-чист вид.

Нащата мисия е да създаваме напълно природни продукти, които всеки избрал „Казия“ да използва без абсолютно никакви опасения, че в тях има елементи на химическата индустрия.

Не бихме продавали нещо преди да го пробваме върху себе си.

Единствената причина да сме 100% сигурни в това, че флорална вода „Казия“ почиства, тонизира, успокоява и поддържа свежия вид на кожата е, че всяка сутрин ние започваме, а вечер и свършваме деня си с нея. Всеки един от нас се хидратира с нея и не се притеснява от раздразнения, както по кожата на лицето и тялото, така и на скалпа. Затова и препоръчваме нежния аромат на „Казия“ да парфюмира кожата всеки ден и така да ободрява духа и да спомага за облекчаването на стреса.

От сърцето на България за света

Ние се намираме в подножието на Средна гора. Всеки наш ден започва вдъхновен от зеленината на Стара планина и продължава с цветовете на лавандулата. Нашите просторни полета от теснолистна лавандула се намират в община Брезово. Това е едно от най-благоприятните места за отглеждането на тази култура в цяла България и ежегодно ражда тонове цвят, чието масло достига до най-различни краища на света и дава аромат на стотици индустрии. Тук се ражда и флоралната лавандулова вода „Казия“.

Създаването на 100% природен козметичен продукт като флоралната вода е възможен благодарение на дългото присъствие на лавандулата в историята на света. Използването на растението от човек може да се проследи до древни времена. То е широко разпространено в народната медицина на редица народи.

Днес нейната популярност става все по-осезаема, докато новооткритите ползи се увеличават с всеки изминал ден. Намира място в най-различни сфери от живота – от кулинария, до отблъскване на насекоми, а етеричните масла, които се извличат от нейните цветове са незаменима част от парфюмерийната индустрия.

Лавандуловата вода и всичките ѝ употреби

Оръжие срещу акне

Лавандуловата вода почиства в дълбочина епидермиса и слоевете под него. Нейните подхранващи и тонизиращи свойства водят до бързото зарастване на всякакви дефекти по кожата. Това я прави идеалното оръжие за борбата с младежките пъпки, а и дори при липсата на такива проблеми, лавандуловата вода винаги може да се използва, за да поддържа кожата чиста и здрава, защото е 100% природен козметичен продукт.

Почистване на грим

Лавандуловата вода е разкошна алтернатива на мицеларната вода. Освен, че е 100 % природен козметичен продукт, за разлика от мицеларната вода тя не запушва порите на лицето, ако се използва ежедневно за премахване на грим. Това означава, че с лавандуловата вода значително намалява шансът някоя пора да се възпали и да се превърне в досадна пъпка.

Изгонете насекомите със 100% чиста лавандулова вода

Аромата на лавандуловата вода може да е изключително приятен за хората, но насекомите са на друго мнение. Лавандулата може да се използва за отблъскването на неприятните същества от човешкото тяло, а на всичкото отгоре е и напълно натурална и полезна за кожата. Без насекоми, без химия.

Хубавият аромат носи и приятни емоции

Лавандуловата вода може да помогне с неприятните депресивни мисли. Ежедневната употреба на този 100% природен козметичен продукт освежава кожата и приповдига настроението. Аромата на лавандула намаля стреса и действа изключително ободряващо за духа.

Лавандулата и кулинарията

Ароматното растение от векове се използва за подправка. Лавандуловата вода може да се използва със същата цел. Няколко капки при приготвянето на тесто или някой сладкиш могат да донесат неповторим вкус, който да очарова всеки.

Какво е лавандуловата вода?

Лавандуловата вода представлява 100% природен козметичен продукт за лична хигиена и грижа за кожата на лицето и тялото. В нея няма химия, което я прави идеална за хора с чувствителна кожа и за тези, които искат да се грижат за себе си и да са в абсолютен синхрон с природата в същото време.

Производството на лавандулова вода в няколко думи

Флоралната вода е вода, получена от обработката на етерично маслени култури в случая лавандула. Лавандулата като суровина за извличане на етерично масло се подлага на парна дестилация, в следствие на която се получава масло и вода, които поради своята различна плътност се отделят едно от друго. Единственото, което се използва в този процес е пара и високата температура, за да се постигне варенето на цветовете. По този начин получената вода се дестилира и се пречиства като това, че е била в досег до лавандуловите цветове, я прави 100% природен козметичен продукт носител на много от качествата на това ароматно растение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.