Кабинет по спортна медицина Вита Спорт Медика гр. София

2373
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Кабинетът по спортна медицина „Вита Спорт Медика“ се завежда от Д-р Цветанка Янакиева. Д-р Янакиева има дългогодишна практика в областта на спортната, медицина, храненето и профилактиката.
Образование и специализации:
• Д-р Янакиева завършва Медицинска академия - гр. София. Магистър по медицина. Има призната специалност по спортна медицина.
• Работила е в Районна болница – гр. Лом, Националния център по спортна медицина, Медицински център по рехабилитация и спортна медицина, Кабинет по спортна медицина.
• Завършва специализации по спортна медицина, ехография, токсикология, анестезиология и реанимация, здравен мениджмънт.
• Има дългогодишен опит в областта на спортната медицина, профилактиката, хранене, отслабване, възстановяване и биостимулиране.
Услуги:
1. СПОРТНА МЕДИЦИНА
В Кабинета по спортна медицина „Вита Спорт Медика” се извършват профилактични прегледи на спортисти и активно занимаващи се със спорт граждани. Прегледът включва
- Клиничен преглед
- Електрокардиограма в покой/ЕКГ/
- Антропометрия
- Функционална диагностика на капацитета на сърдечно-съдовата система и реакцията към натоварване / сърдечен стрес-тест/ за изявяване на скрити отклонения чрез велоергометрия със субмаксимално или максимално натоварване с постоянно мониториране на ЕКГ и пулс.
2. Консултации по ХРАНЕНЕ и ДИЕТЕТИКА - консултации за рационално и балансирано хранене и здравословен начин на живот.
3. МОЗЪЧНА СТИМУЛАЦИЯ - eфикаснолечениенабезсъние, стрес, главоболие, депресиячрезизползваненановатаметодиказамозъчнастимулация с апаратитена Mind Alive-Canada.
Апаратура:
Кабинетът по спортна медицина е оборудван с модерна медицинска апаратура за провеждане на пълни и профилактични прегледи на спортисти и граждани.
• Тук можете да намерите и два от най-добрите апарата за мозъчна стимулация - DAVID Delight – система за аудио-визуалната стимулация и CESta – апарат за краниоелектро-тактилна стимулация на мозъка.
Работно време:
Часовете са с предварителна уговорка на тел. 0898 817 037 и са съобразени с възможностите на пациента и графика на лекаря.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.