Кабинет Калудиеви - Лечение на психични заболявания гр. София

4958
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. Емил Калудиев и д-р Мириам Калудиева са психиатри от София, които се занимава с диагностициране и лечение на психични заболявания.
Работи в Психиатричната клиника къв ВМА с работно време от 08.00 до 13 ч.
Специалистът по психиатрия дава консултации в АГПСМП Психея ООД, кабинет 11А (намира се над спешното звено на ВМА) в понеделник и сряда от 14.00 до 19.00 ч. Тел.: +359 2/ 9225 317
Доц. Емил Калудиев е сред петимата психиатри, класирани в проучването за професионализма на медиците в столицата "Кои са най-добрите лекари в София", проведено от изпълнителният директор на Дарик радио - Радосвет Радев.
Кабинет Калудиеви лекува възрастни пациенти и предлага следните услуги:
- Съдебно-психиатрични консултации
- Психологично консултиране
- Психотерапия - когнитивно-поведнеческа терапия на депресия и тревожни разстройства
Биография на доц. Емил Калудиев
Доцентът по психиатрия е завършил медицина в МА София през 1973 г. Впоследствие придобива специалност по психиатрия, акредитация за когнитивно-поведенчески психотерапевт, следдипломна квалификация по здравен мениджмънт, а през 2004 г. защитава доцентурата си.
От 1979 година до днес работи във Военно-медицинска академия като през годините е бил ординатор, асистент, зам. началник, а в момента е началник на Клиниката по психиатрия към здравното заведение.
Неговото развите и квалификации се повишават непрекъснато, тъй като специалистът държи да е на високо ниво, следвайки новостите в областта, в която работи.
През годините е преминал курсове и обучения по:
- когнитивно-поведенческа терапия - лицензиран
- позитивна психотерапия
- краткосрочна психотерапия
- военна психиатрия във Френския институт по усъвършенстване на лекари в армията в Париж, Франция
- СДК във всички области на психиатрията

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.