Йорданка Няголова - Логопед гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Йорданка Няголова е магистър по логопедия. Ръководи специализиран център за деца и възрастни.
В центъра всяко дете и възрастен ще получат индивидуална диагностика на езиково – говорните възможности, психо – педагогическо и социално консултиране, системна корекционна и компенсаторна работа, с цел разкриване на потенциала.

Логопед Няголова се грижи всяко подрастващо дете да може по-лесно да се справи с езиково-говорните проблеми и да развие уменията да комуникира и да се изразява с лекота.

Успешно постигаме резултат, при лечение на:

- Нарушения на артикулацията (дизартикулия)
- Афония-нарушение на гласа
- Ринолалия
- Дизартрия
- Заекване
- Алалия
- Афазия
- Дислексия
- Дисграфия
- Дискалколия
- Хиперактивност с дефицит на вниманието:
- Деца с интелектуална недостатъчност
- Деца с увреден слух
- Аутизъм

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.