Йорданка Маркова - Логопед гр. София

14434
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Йорданка Маркова от 15 години се занимава с логопедия и психология.
Завършила е СУ „Св. Климент Охридски” със специалностите логопедия (1995г.) и психология (2000г.). Работила е като логопед в частни и държавни училища и детски градини. През последните 9 години практикува активно логопедия като на ден се среща с 8-10 деца.
Всяка година участва в скрининг обследване на повече от 500 деца и има ясната представа за нормата в детското развитие и за разнообразните прояви на патология.

Работи активно в екипи за създаването на стандартизирани норми за езиково и когнитивно развитие, ежедневно изработва и апробира интересни иновативни методики за работа с деца с логопедични проблеми. Член е на Националното Сдружение на Логопедите в България /НСЛБ/.

Услуги на логопедичния кабинет:
• Логопедична диагностика и терапия
• Диагностика и превенция на когнитивното и езиково развитие в ранна възраст – 3-4 години.
• Диагностика на готовността за постъпване в училище.
• Тест за определяне на IQ – 4-18 години.
• Групови занимания за развитие и обогатяване на езиковата и когнитивна сфера.
• Консултиране на родители
• Безплатен консултативен час – всеки петък 18.30-19.30ч. – предварително записване на тел. 0888 813 532

Работно време:
ул. Попова Шапка 44 - Понеделник и Петък от 16:00ч до 20:00ч
ул. Каймакчалан 14 - Вторник, Сряда и Четвъртък от 08:00ч до 20:00ч, Сряда - 9:30-10:30 (безплатни консултации)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.