Йога студио Дар - град Плевен

4687
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Пространство създадено с много любов-за йога, релакс, спокойствие, самопознание и личностно развитие! Дар от сърцето! 

Намира се на удобно и комуникативно място в централната част на Плевен. Студиото е напълно оборудвано, така че да се чувствате удобно и уютно за времето прекарано при нас.

Ние имаме за цел да ви запознаем с класически  йога практики, преподавани традиционно в Кайвалядхама-едно от най-старите йога училища в света. Така също и по-динамични съвременни йога практики, дихателни практики, очистителни практики и…много усмивkи.

Какво да очаквате от йога?

Независимо дали това е първата ви стъпка в света на йога, или е следващата стъпка на задълбочаване и обогатяване на вашата практика, ние ви ПОЗДРАВЯВАМЕ, че го правите. Ние знаем, че редовната и ежедневна йога практика води до истински и траен покой. Когато тялото, умът и душата достигнат покой, вашия живот се изпълва с хармония.

Истинската магия на йога не се крие в някакви специални движения.Тя трансформира живота на тези, които я практикуват, в това число и на самите вас. Когато се отправите на вътрешното пътуване в йога, ще изкачите привидно невъзможната за изкачване планина. Ще преминете през непреодолими на пръв поглед препятствия. Покорявайки непокоримото, вие ще получите неизбежно достъп до онова усещане за себе си, което е над борбата. Все по-често ще се връщате на онова място вътре във вас, което е винаги спокойно, изпълнено с енергия и любов. Само с  издигането над илюзорния свят на ограниченията вие ще можете наистина да прекосите тези лъжливи граници в своята практика и в своя живот. Мъдростта, придобита по пътя на самоосъществяването, ще ви помогне да познаете себе си дълбоко, непосредствено и мощно и да накарате вашия вътрешен Аз да заблести.  Ще станете свидетели не само на промяната на своето тяло, а и ще се чувствате заредени с повече енергия. В действителност ще бъдете по-щастливи и състрадателни.

Очакваме Ви

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.