ИПСМП Д-р Тихомир Мустаков ЕТ гр. София

11047
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специалист алерголог-педиатър. Екип с квалификация в полза на Вашето здраве, диагностика и лечение на алергичните болести. Богат клиничен опит, грижливо отношение към пациентите, провеждане необходими изследвания:
- провеждането на предоперативно тестуване с анестезиологични медикаменти и назначаване на предоперативна подготовка
- кожни проби с набор от 35 поленови алергена, 20 битови, 5 епидермални, 3 инсектни и над 30 хранителни алергена
- имунохемолуминисцентна методика на Hitachi Chemical Diagnostics с възможност за изследване на 20 или 36 отделни алергена в проба от 2 мл кръвен серум
- изследвания за оценка на засягането на дихателните пътища при алергична хрема и астма
- цитологично изследване на носен и бронхиален секрет
РАБОТНО ВРЕМЕ
Всеки ден с предварително записване
от 14.30ч. до 18.30ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.